Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Теорията за белите дупки и още странни твърдения на учените

Теорията за белите дупки и още странни твърдения на учените

1 от 5 Снимки

Теория на многото вселени


За разлика от теорията за Големия взрив, която твърди, че Вселената е създадена от сингулярност, ново твърдение смята, че началото на Всемира е дадено от сблъсък на две триизмерни вселени в пространството. Ако някога това твърдение се докаже, то би означавало, че нашата Вселена има най-малко един близнак някъде в пространството. Според тази теория разстоянието между отделните вселени е по-малко от диаметъра на атома.

Въпреки целия прогрес хората винаги са гледали с недоверие на учените. Смятали са ги за странни и в много случаи за луди. Разбира се това трае само до мига, в който хоратa видят, че учените са прави.

Винаги е имало странни научни теории. Някои са толкова необичайни, че обикновеният човешки мозък не може да ги проумее и ги отхвърля с лека ръка. Никой не си е представял и в най-смелите си мечти в миналото, че човек може да полети, да напусне Земята и дори да стъпи на Луната. Всичко това обаче вече е факт.

Представяме ви в следващата галерия няколко странни научни теории, които повечето приемат с присмех, но нищо чудно в близко или далечно бъдеще да бъдат поредните неща, които са част от ежедневието.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати