sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Млади българи се надпреварват да викат демони

Млади българи се надпреварват да викат демони

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9332
Млади българи се надпреварват да викат демони
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

До опасни практики прибягват някои млади нашенци, с надеждата да научат повече за свръхестественото. Много от тях се опитват да влязат в контакт с духове и дори членуват в организации за общуване с демони, обясняват запознати с мистиката.

Една от най-често употребяваните книги по време на зловещите ритуали е четивото Ключът на цар Соломон. Книгата представлява анонимна творба от седемнадесети век и сред най-популярните сред привържениците на демонологията. В него могат да се намерят щедри описания на различни зли призраци, а също и на практики, чрез които те могат да бъдат призовани.

Привиквали сме демона Фуркас, който се свързва с астрономията, астрологията, философията и пироманията, разкрива член на организация за призоваване на твари от ада.

Млади българи се надпреварват да викат демони

По думите му, след като групата поканила духа да се всели в един от тях, той напълно поел контрол над тялото му. След като бил обладан от демона, човекът можел да отговаря на всякакви въпроси, като произнасял това, което се появявало пред очите му, пише ТрудБг. Младежът разказва, че докато призракът се намирал в тялото му, той има странно усещане и поглеждайки се в огледалото, сякаш виждал напълно непознат образ.

Любителят на демони споделя и за друго свое мистично преживяване. Описва ритуал за по-силно сексуално удовлетворение, което той и съмишлениците му направили. За целта те си послужили с бельото на определен човек, восъчна кукла и специални латински заклинания.

Трябваше да свирим и танцуваме, както и да повтаряме думите на латински. Но се получи и долавяхме усещането на призрак сред нас, който ни придаваше от своя сексуален заряд, уверява любителят на призраци и всякакви същества от отвъдното.

За разлика от повече хора той и приятелите му не се страхуват от привидения и много им допада да си играят на магьосници. Те възнамеряват да продължат със страховитите си занимания, докато придобият всички умения и знания, които искат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати