Ловци на духове заснеха известен британски призрак

Ийст Драйв 30

Британски ловци на духове твърдят, че са успели да заснемат полтъргайст, обитаващ стара къща в Обединеното кралство. Става дума за легендарния дом, намиращ се на Ийст Драйв 30 в английското градче Понтефракт, който отдавна е известен като сборище на всякакви привидения.

Най-известен сред тях е призракът на монах. Именно него смятат, че са заснели ловците на духове Пит и Роб. На снимката, която те са направили, се забелязва безплътна човешка фигура, облечена с тъмни дрехи, наподобяващи расо. От фотоса се вижда, че духът сякаш се оглежда в огледало, закачено в една от стаите на призрачната къща.

Пристигнахме в къщата в 19.00 часа вечерта и веднага започнахме да се разхождаме из нея, правейки снимки, надявайки се, че ще успеем да запечатаме на тях нещо интересно. Когато по-късно ги разгледахме, с вълнение открихме, че наистина сме снимали дух, коментира Пит.

Мястото е доста злокобно. Нека не забравяме, че тук са претърпявали сериозни инциденти няколко семейства, добавя колегата му Роб.

Къщата, намираща се на Ийст Драйв 30, отдавна е известна със своите призрачни обитатели. Тя се прочува най-вече през 1966 година, когато семейство Притчард се нанася и започва да бъде тормозено от агресивен полтъргайст. Още с пристигането си Джо и Джил усетили, че не са сами в новия си дом. Многократно вещите им се движели сами или пък по пода се появявали необясними петна.

Нещата обаче загрубели съвсем, когато призракът започнал да хвърля вещи по семейството и дори опитал да удуши с кабел едно от децата на Джо и Джил. Сред свидетелите на зловещите инциденти били не само обитателите на къщата, но и тяхната съседка – г-жа Фийлдхаус. Тя потвърдила, че е виждала феномените, ставащи в къщата, и дори е осъществила контакт с духа, който тероризирал семейството.

По думите на жената полтъргайстът не искал в дома да се настаняват хора и бил готов да изгони всеки, позволил си да се премести там. Оттогава инцидентите в къщата продължават, а ловци на призраци се опитват да осъществят контакт с агресивните привидения.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати