Нашенци правят черни магии в църквите

Магии

Лица, изпълнени с негативна енергия, влизат в черквите в страната, за да вършат злини. С цел да навредят на враговете си, те изпълняват какви ли не заклинания в религиозните храмове, уверяват запознати с черните магии.

Според тях един от най-разпространените методи е забождането на свещта с пламъка надолу. Зложелателите наричали светилото на някого, а после го поставяли на мястото, където се слагат свещите за починали хора.

Това обаче не е всичко. Свещеници и миряни с мъка признават, че са се натъквали на личности, които най-безскрупулно умоляват светците, изрисувани на иконите, да пратят нещастие на някого.

Подобни практики се извършват къде ли не. Ние обаче правим всичко възможно да ги спрем. По време на проповед напомняме на хората да не прибягват до подобни злини. Всеки ден говорим за това, коментират духовници пред ТрудБг.

Молитва

За подобни случаи разказва и маг Ивайло. Той самият е ставал свидетел как жени идват в църква, за да се помолят пред иконата на Богородица снаха им да се спомине. Сензитивът обаче предупреждава, че такива дела са особено опасни, защото лошото ще се стовари именно върху този, който пожелал чуждата смърт.

Църквата не е място за клетви и проклятия. Няма как да идеш в Божия храм, да се помолиш за нещо лошо и то да се случи, уверява специалистът.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати