Рускиня разказа за срещата си с Необяснимото

Рускиня разказа за срещата си с Необяснимото

Странна случка в гората вълнува съзнанието на жена от Русия от дълго време. Вече четвърт век изплашената дама си спомня за среща с необяснимото, която тя и нейното куче са имали.

Всичко започнало в топъл и слънчев ден, когато рускинята и нейната източно-европейска овчарка Инга излезли сред природата да потърсят гъби в района на Велики Новгород. Двете се разходили доста, но тъй като така и не намерили нищо, се отправили към вкъщи.

Вървели сред красива природа и се наслаждавали на приятната разходка, когато внезапно се случило нещо странно. Инга рязко се отдалечила от стопанката си, без да издава нито звук седнала на четирите си лапи и застанала като препарирана.

Тогава усетих, че някой ме наблюдава и изпитах огромен ужас. Спрях да усещам краката и ръцете си, мислите ми изчезнаха, а времето сякаш спря, разказва пред руски сайт шокираната дама.

Рускиня разказа за срещата си с Необяснимото

Тя не помни колко време е прекарала в това състояние, но след това все пак започнала да усеща крайниците си и отново можела да се движи. Огледала се със страх, но така и не могла да види никой в гората. Наоколо царяла пълна тишина и сякаш нищо не се било случвало.

Изглежда са ни сканирали, за да проверят дали сме безопасни и са решили, че сме безобидни, смята жената, която и до днес не може да намери отговор на това, което тя и домашният ѝ любимец са преживели преди толкова години.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати