Невероятно! Мъж оцеля след ухапване от змии и удар от мълния

Мълния

Повечето хора решават, че са каръци, когато спукат гума, докато шофират или когато така и не спечелят от лотарията, въпреки че редовно пускат билетчета. Какво в действителност означава да си карък обаче, най-вероятно може да каже само британецът Кайл Кук, който въпреки скромната си възраст вече няколко пъти е бил лице в лице със смъртта.

Всъщност 31-годишният мъж още не може да прецени със сигурност дали е кутсузлия или пък невероятен късметлия заради това, че е успял да оцелее независимо от опасните премеждия, с които се сблъсквал. Запознайте се с невероятния карък Кайл, който за краткия период от четири години е удрян от мълния, напад от отровен паяк, а също и от диамантена гърмяща змия.

Ужасяващата случка със змията станала преди около две седмици. Кук се занимавал с градинарство в дома си, когато внезапно чул притеснителен шум, напомнящ тракане. Влечугото се намирало на около метър от мъжа и той решил, че ако избяга назад, ще успее да се спаси от него. Само че когато тръгнал, настъпил клон, който така изпукал, че изплашил змията и тя атакувала Кайл.

За щастие жена му била наблизо в този момент и веднага го отвела в болницата. Оказало се, че ухапването не е сериозно и отровата не е успяла да достигне до кръвта му. Така Кайл се отървал само с белезите от змийските зъби по крайника си.

Предходният опасен инцидент на кутсузлията е отпреди месеци. Тогава той бил нападнат от паяк-отшелник.

Гърмяща змия

През 2012 година пък мъжът бил поразен от мълния, паднала на няколко метра от него.

С това обаче инцидентите на каръка не приключват. Кайл твърди, че е хапан и от алигатор, който уловил случайно. Той е нападан и от питона на негов приятел, докато се опитвал да му даде храна.

След всички тези инциденти си е цяло чудо, че този човек все още е жив. И докато мнозина го определят за един от най-големите каръци в света, други смятат, че той е невероятен късметлия, над който определено бди ангел хранител.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати