Това са трите най-зли зодии - не ги предизвиквайте!

Зли очи

Три зодиакални знака могат да бъдат много опасни, ако решат да ви спретнат мръсен номер. Техните закани не бива да се подценяват, защото те са наистина зли и опустошителни.

Скорпион

Зодия Скорпион

Потайният Скорпион определено е най-злата и злопаметна зодия в хороскопа. Когато нищо не предизвиква гнева им, те могат да бъдат всеотдайни и сигурни приятели, но ако злоупотребите с доверието им и ги разочаровате, не ви очакват леки и безгрижни дни.

За Скорпиона не съществуват никакви ограничения, щом реши да срине живота на някого. Понятия като морал и прошка са далечни за представителите на тази зодия, когато станат зли и отмъстителни.

Овен

Зодия Овен

Овенът е един от най-забавните и широкоскроени представители на зодиака, но това трае, докато не се появи причина, която да развали доброто им настроение.

Овните са първични и избухват от най-малкото, като не се двоумят да стоварят цялата си ярост на първия човек пред себе си. Хората от тази зодия стават изключително жестоки, когато са гневни, и не се съобразяват с никакви норми.

Дева

Зодия Дева

Въпреки че Девите изглеждат спокойни и уравновесени хора, истината е, че под маската си те могат да бъдат много зли същества. Девите не търпят хората, които не ги одобряват, и са готови да ви отмъстят жестоко за всяка забележка, която им направите.

Хората от тази зодия могат да бъдат много зли и подли, като умело прикриват тъмната страна на характера си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#179222
Това важи ,но за асцендент в Скорпион,те проявяват най-негативната страна на Скорпиона. Девите отмъщават чрез слухове и клюки,същото важи и за близнаците. Овена се пали много ,но бързо му минава,така че може и да не се стигне до мъст,освен ако не си му пред очите в момента на ярост.Стрелеца ,когато е ядосан ,може да наранява с думи много успешно.Рибите ще си затраят и ще чакат удобен случай да си го върнат,но като цяло не са много омъстителни.Везните ще завъртят интрига и ще те вкарат вътре,преди да се усетиш.
41
5