Трите зодии, които най-често имат ниско самочувствие

Трите зодии, които най-често имат ниско самочувствие

Тъжна жена

Почти няма човек, който да не изпитва притеснения относно недостатъци във външния си вид. Три са зодиите, най-често страдащи от ниско самочувствие. Те трудно преглъщат обидите на околните относно вида им.

Телец

Телците трудно преглъщат обидите относно външния си вид и често още от ученическите години имат проблеми с ниското самочувствие. На тях им е трудно да приемат себе си такива, каквито са и оставят мнението на околните да им влияе.

Липсата на достатъчно самочувствие влияе и на любовния им живот. Често представителите на тази зодия са самотни, защото са прекалено несигурни и избягват контакти с противоположния пол или защото са си изградили фантазия за перфектен мъж, който не съществува.

Везни

Риби

Острото отношение дълбоко наранява Везните и ако родителите или съучениците им са се държали строго с тях, това остава белег върху поведението им за дълго.

Представителите на тази зодия рядко имат притеснения за външния си вид, но когато става въпрос за черти на характера, тайно си мечтаят да са перфектни. В резултат на това поведение трудно печелят уважението на околните, защото лесно се подценяват.

Риби

Рибите силно се засягат от думите на околните и ако често чуват за себе си неприятни коментари, това сериозно ще повлияе на самочувствието им. Представителите на водната зодия обаче избягват да споделят емоциите си и се стремят да ги прикрият.

От една страна не споделят какво ги тревожи, а от друга - стават много мнителни към другите. Държат се резервирано с непознати, а дори за най-близките си хора имат съмнения, че говорят отрицателни неща зад гърба им.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати