Марс е ретрограден – вижте от какво трябва да се пазите

Марс

От 18 април до 30 юни Марс ще се движи на обратен ход между знаците Стрелец и Скорпион. През този период ще са по-уязвими хората с физически активни професии като спортисти, военни и полицаи.

Когато Марс е ретрограден, повечето хора са по-раздразнителни и излишно суетни. Напрежението ни се отразява, а някои могат да си припомнят обиди и да разпалят стари конфликти.

В такъв период ставаме по-агресивни. Възможни са също травми и инциденти поради невнимание. Трябва да се пазим повече, ако шофираме или работим с остри предмети.

Движението на Червената планета ще забавя действията и дори най-решителни хора ще започната да изпитват колебания. По-бавните реакции ще разпиляват енергията ни, така че по-трудно да довършваме задачите си.

До 30 юни не са изключени честите спорове за на пръв поглед дребни неща. Всяко мнение, различно от нашето собствено, ще ни провокира и ще избухваме лесно.

Марс е ретрограден – вижте от какво трябва да се пазите

Астрологията съветва най-вече да се пазите от инциденти, като сте по-внимателни на пътя. За да предотвратите големи грешки в работата си, преглеждайте по няколко пъти проекта, защото дори най-малките недостатъци могат да имат сериозни последствия.

В период на ретрограден Марс е задължително да избягвате работата с остри предмети, защото дори най-обикновеното подстригване може да приключи злополучно.

Не се захващайте с нова работа, защото времето и енергията няма да ви достигат. Най-добре се концентрирайте към старите си задачи, като се постараете да приключите с тях на време.

След следващите два месеца и половина ще трябва да се научим на малко по-целенасочен труд, като се съсредоточим върху важните си ангажименти, без да пилеем енергията си за дребни неща.

Преди да се предприемат конкретни действия, е добре да се помисли от кои сфери може да очаквате реални постижения. Не рискувайте и не прибързвайте, защото последствията след това ще са сериозни.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати