Хороскоп за зодия Водолей в годината на Огнената маймуна

Водолей

Годината на Огнената маймуна ще ви предложи много възможности за духовно и интелектуално израстване. През 2016-та най-големи успехи ще имат тези от вас, които работят в творческата сфера.

Тази година ще сте пълни с блестящи идеи и ще попадате на подходящи хора, благодарение на които лесно ще ги реализирате. Въпреки че няма да ви липсват препятствията, уменията ви ще позволяват да ги преминете без особено големи трудности.

Стремете се през годината да създавате добри отношения с останалите хора. Грубостта ще провокира излишни конфликти, които могат да застрашат вашата репутация. Бъдете по-толерантни към другите и ще се радвате на една спокойна година.

От началото на годината ще трябва да поемете повече отговорности, свързани с дома или любовните отношения. Възможни са премествания, покупки или продажби на имоти, преосмисляне на романтичната ви връзка.

При вземането на решения относно партньорства и имуществени проблеми разчитайте на съветите на приятелите. Съвместни дейности с тях могат да ви помогнат с печеленето на повече пари.

В годината на Огнената маймуна може да разчитате на стабилно финансово състояние, като или ще намерите по-добре платена работа, или ще получите солидно увеличение на заплатата.

По-трудни месеци ще са юни и октомври, когато ще трябва да проявявате повече търпение към половинката и трудно ще контролирате емоциите си.

Червена Огнена Маймуна

Лесно ще се адаптирате към промените на работното място и въпреки повечето ангажименти, ще се справяте с работата благодарение на творческите си идеи и възможностите да експериментирате с тях.

Годината е отлична за хората, които учат или се развиват в сферата на образованието, защото през следващите месеци ще взимат изпити и ще трупат знания без проблем.

На любовния фронт предстои преоценка на съвместния живот за обвързаните. Ако сте във връзка от няколко години, рутината, която сте създали помежду си, ще ви създава проблеми. Недоразуменията ще се решат, само ако ги обсъдите открито, без да потискате мнението си.

За необвързаните годината ще е период на самовглъбяване, когато ще избягват сериозните връзки. Може да срещнете много потенциални партньори, но тази година няма да е най-щастливата ви в любовен план.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати