Хороскоп за зодия Козирог в годината на Огнената маймуна

Зодия Козирог

В годината на Огнената маймуна ще успеете да реализирате всяка една от целите си, но това няма да става толкова бързо, колкото ви се иска. Ще трябва да се заредите с търпение и вяра, но накрая всяка една от мечтите ви ще се сбъдне.

Прибързаността и импулсивно взетите решения ще са погрешни и могат да са заплаха за стабилността ви през 2016-та. За да избегнете провалите тази година, се опирайте на разума и предприемайте действия, само ако са добре преценени.

В годината на Огнената маймуна волята ви ще бъде поставена на изпитание и начинанията ви ще бъдат успешни, само ако бъдете достатъчно търпеливи и упорити, за да не се отказвате при първите пречки.

Втората половина на годината ще е по-благоприятна от първата. С напредването на 2016-та ще успеете да утвърдите позицията си на работното място и ще привличате повече помощници в делата си.

Бъдете по-умерени и разчитайте на логичната си страна повече от емоционалната, за да мине годината без особено големи проблеми. Овладявайте емоционалността си и не правете нищо спонтанно, за да не си създавате неприятности.

В работата си се концентрирайте върху една цел и едва след като я реализирате, преминавайте на следващата. Не се затрупвайте със задачи, защото няма да ви остане свободно време.

Червена Маймуна

Бъдете по-внимателни през месеците юли и ноември. Тогава не започвайте нищо ново и не предприемайте рискови действия.

През първите 3 месеца ще се справяте на работа, само ако сте добре организирани. От април до ноември ще реализирате всеки един от проектите си, стига да бъдете последователни и да не се отказвате лесно.

Ще съумеете да увеличите парите в банковата си сметка, само благодарение на работа. Успехи ще имате, ако се развивате в областта на изкуството като театър, кино, фотография, музика и мода.

Годината ще сплотява обвързаните, като им помага да израстват в емоционален и духовен план.

За необвързаните предстоят много романтични запознанства, най-вече през втората половина от годината. Макар че шансът да срещнете любовта на живота си точно през тази година е малък, ще се радвате на вълнуващи преживявания с противоположния пол.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати