Ритуали за любов и късмет в новогодишната нощ

Нова година

В края на всяка година ние правим равносметка на постигнатото през последните 365 дни. Пожелаваме си повече щастие, да срещнем истинската любов, да се задомим, да се сдобием с дългоочаквана рожба или просто бизнесът ни за потръгне и усилията ни да се увенчаят с успех.

Нощта на 31 декември срещу 1 януари символично слага край не само на още една година от живота ни, но и на късмета или каръка, който ни е преследвал и ни дава шанс да започнем всичко отначало.

Ето защо с годините в обществото са се наложили редица ритуали и суеверия за любов и късмет в новогодишната нощ, които си струва да спазите, дори и да сте от онези скептици, които вярват само в науката и отричат мистиката и чудесата.

Баница с Късмет

Ако през следващата година искате да сте щастлив в любовта и да се радвате на любимия си, в новогодишната нощ трябва да внимавате кого целувате и прегръщате.

Късметът ви е вързан в кърпа ако точно в полунощ прегърнете и целунете най-обичаните от вас хора. А онези, които не харесвате, най-добре поздравете от разстояние.

За увеличаването на благосъстоянието и късмета при бизнес начинанията, трябва да поднесете на трапезата си ястие от месо, но задължително месото да е от птица.

В това отношение може да вземете пример от американците, които по големи празници (Коледа, Ден на благодарността) задължително поднасят традиционната печена пуйка.

Коледа

Първият гост за годината, който прекрачи прага ви след полунощ, ще оказва влияние върху живота ви през следващите 365 дни, затова по-добре не отваряйте вратата си на проклети, дребнави, арогантни, нахални хора, пък били те и близки роднини.

Щастието ви ще е гарантирано, ако посрещнете новата година, облечени в ярко червено ново бельо. И докато обличате новите си червени бикини или слипове, не забравяйте да сложите пари във всички портфейли, както и връхни дрехи, които имате, за да ви върви не само на любов, но и на пари.

На последно място, но не и по важност е съветът на 1 януари да не чистите, перете или изхвърляте нищо от дома си, защото рискувате да си навредите на здравето и да изгоните късмета през вратата и то задълго.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати