sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Феномени»Хората с най-големи странности

Хората с най-големи странности

Хората с най-големи странности
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл-23%
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

В наши дни хората ценят неща като стила и естетиката. Те обаче не са най-важните. Това доказват следващите примери за хората с безспорно най-големи странности в света.

Те са една уникална демонстрация на очарованието, което човешките мутации могат да покажат.

Човекът с най-много пръсти

Девендра Харне се ражда с по 6 пръста на всяка ръка и общо 13 на краката. Това е мечтата на всеки пианист, но момчето няма подобни планове за момента.

Човекът с най-голяма длан

Китаецът Луи Хуа страда от изключително рядкото заболяване макродактилия. Заради него пръстите на лявата му ръка достигат до 25 см дължина. За да възвърнат ръката му към нормални размери, учените провеждат 7 часова операция, с която отстраняват излишната плът. След това те провеждат втора, с която оформят крайника му.

Най-големия нос в света

Мехмед Озюрек е гордият притежател на най-големия нос в света според рекордите за Гинес. Големината му, измерена от върха на носа до основата, е 8.8 сантиметра.

Най-дългите косми в ушите

Те са гордо притежание на Радхакант Баийпай. През 2003 година той е включен в книгата за рекордите на Гинес с 13 см слухово окосмение. Години по-късно Радхакант успява да счупи собствения си рекорд, като пуска космите до рекордните 25 см.

Жената с най-тънка талия

Жената с най-тънка талия и на-големите странности на света
Снимка: Facebook

Кати Джънг има фигура като пясъчен часовник. Тя постига това, като от години пристяга тялото си с корсет, който сваля само за един час на денонощие. През 2007 година Кати влиза в рекордите на Гинес като жената с най-тънка талия – едва 38 см.

Най-дългият език

Аника Ирмлер е ученичка от Германия, спечелила място в рекордите на Гинес като човека с най-дълъг език – цели 6.86 см.

Жената с най-дълга брада

Това е Вивиaн Уилър от щата Илинойс. На пръв поглед тя изглежда като Дъмбълдор, но не – това е жената с 27 сантиметрова брада.

Най-дългите нокти в света

Най-дългите нокти на света
Снимка: Inside Edition/Youtube

Лий Редмънд е включена в рекордите на Гинес като жената с най-дълги нокти в света. Тя не ги е рязала от 1979 година. В момента на регистриране на рекорда те са дълги 84 см всеки. Лий губи ноктите си в автомобилна катастрофа през 2009 година.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати