Недостатъци на зодия Козирог
Shortcomings of the Capricorn Zodiac Sign
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Недостатъци на зодия Козирог

Недостатъци на зодия Козирог

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Козирог
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Родените под знака на Козирог имат своите недостатъци и ако ги знаете, ще ви е по-лесно да разберете хората от тази зодия. Козирогът може да се прояви като жестоко и студено същество, което не се интересува от болките и проблемите на другите, включително на близките си.

Козирогът е склонен да прави жестове дори за непознати, но много често пренебрегва близките си, без да се замисля за това какво им причинява. Сред недостатъците на Козирога е желанието му винаги да кара всички около него да правят онова, което той иска.

При най-малкия намек за противоречие той е в състояние да се скара завинаги с човека, който се е осмелил да му се опълчи. В любовта Козирогът се държи по същия начин - той изисква от партньора си пълно подчинение и ако не срещне желаното от него поведение, се отдръпва и няма сила, която да го накара да се върне отново при любимия човек.

Скандал

Дори да съжалява за постъпката си, Козирогът не отстъпва, но е склонен да изслушва молби и любовни признания, които повдигат самочувствието му.

В работата си Козирогът също се държи като тиранин и ако стане началник, подчинените му ще се чувстват много зле. Много често за Козирога смисълът на живота се състои в това да кара останалите да му се подчиняват и да вдига скандали при най-малкото отклонение от това, което е заповядал.

За Козирога и най-дребният повод за скандал е добре дошъл и той го използва. Родените под този знак се заяждат за дреболии.

Чувството за хумор на Козирога работи добре само когато е насочено към някого, който трябва да се почувства зле от шегите. Най-често от това страда партньора на Козирога, който постоянно е жертва на злобните му шеги.

Козирогът не се притеснява от това да излага любимия си човек пред хора и да разказва подробности от личния им живот, които не би трябвало да знае никой освен тях двамата.

Козирогът е доста отмъстителен. Той не търпи изневери и не прощава нищо на никого. За него е напълно нормално той да излиза всеки ден с различни партньори, но любимият му човек да понася всичко това и да е благодарен, че и на него му се обръща внимание от време на време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
54
43
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Desislava Angelova
Desislava Angelova
10.03.2019 00:10
Има точни попадения, но всичко останало е грешно изтълкувано и поднесено. Козирозите са изключително добронамерени, но са с много дълбока и развита душевност, която не всеки разбира. Освен това не са злобни и заядливи, а са огледало на вашето отношение, ако не пряко към тях, то към трети лица. Те са защитници на слабите и са борци за правда! Най-хубавата и земна зодия, кардинален знак!
23
3
Анонимен
Анонимен
15.03.2018 21:21
Аз съм зодия козирог!
6
1
Анонимен
Анонимен
20.05.2019 22:41
Абсолютно! Точно така е!
2
1
Анонимен
Анонимен
04.03.2018 22:21
Понякога се замислям дали съм тази зодия
3
0
Тина
Тина
19.03.2017 23:52
Абсолютно вярно е! Познавам доста от тази зодия. Но да не забравяме,че те са най-големите кариеристи на зодиака и всичко на този свят за тях са парите!
13
14
kozirog
kozirog
28.03.2016 22:06
gluposti
14
6
kozirog
kozirog
23.11.2015 20:29
Леле,че глупости... Нищо вярно няма!
22
7
tania
tania
27.12.2015 16:41
viarno e pone za men
7
6