Недостатъци на зодия Телец
Shortcomings of the Taurus Zodiac Sign
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Недостатъци на зодия Телец

Недостатъци на зодия Телец

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Тъжна Жена
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Зодия Телец има своите недостатъци, специфични за родените под този знак. Въпреки че са щедри по природа, Телците често изпадат в дребнавост за нещо, което е абсолютно безсмислено и отстояват позицията си, въпреки че и самите те разбират, че тя не е правилна.

Телецът може да изхарчи цялата си заплата за скъп аксесоар за кола, а след това да се скара с продавача на освежители за въздух за скъпата им цена.

Телецът обича да живее в разкош, но и да има бели пари за черни дни. Той винаги пести и понякога е готов да се лиши от обичайния за него стил на живот, за да не наруши целостта на спестяванията си.

В работата си Телецът е добър служител, но предпочита да изпълнява само заповеди, които смята, че си струват да бъдат изпълнени. Той не се опълчва на шефа си директно, но прави всичко възможно да избегне изпълнението на задачи, които му се струват безсмислени.

Телецът е търпелив, но след като успеете да го изкарате извън нерви, той много дълго няма да е в състояние да ви прости. Той е много жесток, когато е разгневен, и не се интересува от чувствата дори на най-близките си и дали ще ги засегне.

Телец

Телецът обича да се шегува за сметка на останалите, но ако някой си позволи същото с него, може да реагира доста агресивно. Въпреки че се представя за моногамен, Телецът обича да експериментира и рядко е верен на любимия си човек.

Самият той може да си затвори очите за изневяра на човека до него, стига за нея да не знаят приятелите му. Без да е много ревнив, Телецът не понася подигравките по негов адрес във връзка с изневери на половинката му.

За Телеца е важно какво мислят приятелите и колегите му за него и заради мнението им е готов да жертва ново приятелство или любовна връзка. Телецът е недоверчив, рядко споделя мислите си дори с най-близките си хора и е трудно да се разбере какво е намислил.

Телецът изглежда спокоен, но често може да се случи да изпадне в състояние, в което да изгуби контрол над реакциите си. Това обикновено става когато очакванията на Телеца спрямо определен човек са се оказали измамни - хората от тази зодия не могат лесно да понесат това.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
31.07.2019 18:59
И с телеца не се живее лесно,както с лъва,много командват и много критикуват и телците,като лъва.Вярно е.
0
1
Анонимен
Анонимен
01.04.2019 15:42
Тина като гледам как обиждаш и твоята зодия не е цвете за мирисане.Гледай себе си не се излагай;)!Не всички телци са такива.Съсигорност и на теб няма да ти хареса ако мъжът ти е с друга,ама ,а де тука да се направиш на интересна.
4
1
Анонимен
Анонимен
26.03.2019 22:11
Абсолютно вярна съм и страшно много държа на семейството си.Винаги съм търсила любовта,а не материалното
2
0
Анонимен
Анонимен
19.03.2019 20:01
Пълни глупости... Нищо вярно няма!
4
2
Анонимен
Анонимен
18.03.2019 13:22
Козирог съм, но абсолютно не съм материалистка
2
1
Тина
Тина
19.03.2017 23:57
Телците ,не са верни никога в една връзка!Много са ревниви и са най-големите нарциси в зодиака! Жена Телец много рядко може да се омъжи за брак по любов.Жените Телци ,както и Козирог са най-големите материалистки на зодиака!
14
17
Анонимен
Анонимен
17.03.2019 20:46
Странно мнение
3
0
коки
коки
26.10.2015 15:33
вярно е,, но сме верни!
30
7