Недостатъци на зодия Близнаци
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Недостатъци на зодия Близнаци

Недостатъци на зодия Близнаци

Близанци

Родените под знака на Близнаците имат някои недостатъци, но имат и много добри страни, които ги компенсират. Въпреки това е добре да знаете какви са недостатъците на тази зодия, за да приемате по-лесно предизвикателствата, които срещате, ако сте им близки.

Близнаците не винаги спазват уговорките си, но за сметка на това държат хората да спазват своята част от уговорката.

За Близнаците е напълно нормално да закъснеят два часа за важна среща, но ако човекът, с когото са се уговорили, закъснее и минута, а Близнаците вече са там, това ще ги вбеси.

Когато очакват някой да направи нещо за тях, Близнаците искат това да се случи възможно най-бързо, но ако те трябва да изпълнят някакъв поет ангажимент е напълно нормално за тях не само да не го изпълнят навреме, но и изобщо да забравят за него.

Близнаците лесно се съгласяват да направят нещо, но е много трудно да се стигне до същинската част на изпълнението.

Двойка

За родените под този знак е по-важно да кажат, че ще направят дадено нещо, това за тях е напълно достатъчно. Те рядко изпълняват поетите ангажименти, но когато го правят, са много прецизни.

Близнаците са непостоянни в любовта, за разлика от отношенията им с най-близките им приятели. Те винаги ще вдигнат телефона на приятел и рядко ще забравят за среща с него.

Що се отнася до любовните авантюри обаче, Близнаците са в състояние да не вдигат телефона с месеци и да карат човек да се чувства отритнат и нежелан, а след това да се държат, все едно нищо не се е случило.

Близнаците имат нужда постоянно да се поддържа интереса им към даден човек, за да имат дълги отношения с него. На родените под този знак лесно им омръзва всичко, а постигнатите цели им се струват вече безинтересни. Затова е много трудно да се задържи вниманието на човек, който е зодия Близнаци.

Чувството за хумор на Близнаците е много добро, но често е насочено, за да осмива близките им хора.

Близнаците не обичат лесните победи и ако не срещат съпротива от човека срещу тях, не им е интересно да контактуват с него изобщо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
28.08.2018 22:20
И лъва критикува,мърмори.
1
1
Анонимен
Анонимен
28.08.2018 22:20
Близнаци и дева са кошмар.И много критикуват !
2
5
potarpevsha
potarpevsha
16.03.2016 21:04
Vsichko e vqrno....bliznacite sa koshmar....
15
11
Близнак
Близнак
12.12.2015 13:58
Абсолютна глупост. Нищо от това не е вярно!
12
13
Близначка
Близначка
15.12.2015 19:05
povecheto e vqno da no samo edno ne e taka che ne podchenqvaite bliznaci sme se pak ima oste za otkrivane za nas :)
7
46