Недостатъци на зодия Дева
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Недостатъци на зодия Дева

Недостатъци на зодия Дева

Проблеми на Работа

Всяка зодия си има своите недостатъци. Зодия Дева също не е идеална, макар че има желанието да направи всичко, така че да е както трябва. Родените под знака на Девата са перфекционисти и изискват от околните да са като тях.

Девата се опитва да усъвършенства всеки процес и отдава голямо значение на детайлите. Девата понякога се бави, когато прави нещо, но се опитва да постигне идеални резултати. Рационалният подход към живота понякога пречи на родените под знака Дева да се наслаждават на живота.

Мозъкът на Девата работи през цялото време и това пречи на родените под този знак да се отпуснат както трябва. Девата е критично настроена към всички хора, а също така и към самата себе си. Девата никога не закъснява, но изисква същото и от околните.

За Девата добрата организация е много важна и тя се учудва когато се окаже, че на някой човек му е трудно да се организира.

Девата държи на думата си, но не понася, когато някой не удържи на своята дума. Това е едно от нещата, които са в състояние да се отразят на настроението на родените под знака на Девата.

Девите са трудолюбиви и обичат реда и хармонията. Те изискват от хората, които са им близки, да поддържат всичко в ред - не само дома си, но и служебните си ангажименти.

Дева

Когато усетят, че някой от близкото им обкръжение не живее в хармония, се опитват да променят начина му на живот, така че да се превърне в близък до идеалния според тяхната преценка.

Това не се харесва на всеки и често се случва, така че Девата се чуди защо усилията ѝ не се оценяват от хората, чийто живот се опитва да промени.

Девите са работохолици, особено когато трябва да се грижат за някого. За тях е много важно да усещат, че са закрилници, и когато това не се признава от най-близките им хора, се ядосват и стигат дори до депресии.

За Девата е важно да се посвети на работа, която харесва, защото ако не ходи с желание на работа, тя се чувства зле и не постига резултатите, на които е способна.

За Девата е важно да съчетае хобито със служебните ангажименти, за да постига добри резултати. Ако сферата на работа на Девата е различна от това, което я интересува, това ще се отрази на нейната работоспособност и на успехите й.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати