Индийски пророк с изумително предсказание за България

България

Феноменални предсказания бяха направени за страната ни. България ще стане новото Монте Карло и заможните хора от континента ще идват да харчат парите си именно тук. Това стана ясно от предсказанията на известния индийски суоми Мукунданда, цитирани от БгднесБг.

Индиецът е с доказани гадателски способности. Той многократно е предвещавал събития в световен план, които след това са ставали.

По думите на Мукунданда покачването на „световния басейн“ ще потопи центрове по Средиземноморието като Монте Карло. Така богаташите, които обичайно ги посещават, ще потърсят нови места, където да се чувстват добре.

В техни бъдещи убежища щели да се превърнат географски високите държави на Стария континент-страните на Балканите.

Държавите, които се намират по-ниско спрямо водното равнище, ще бъдат засегнати от катаклизмите, предрича Мукунданда и заявява, че нашата страна, Черна гора и части от Сърбия буквално ще разцъфнат след потопите в централноевропейските страни.

Цунами

Просветеният индийски учител предрича невиждани природни катаклизми, които ще станат причина за преселение на народите. В този момент обаче, щяла да изгрее щастливата звезда за страната ни.

Невиждан за района продължителен порой, характерен за тропиците, ще се изсипе над Централна Европа. Река Вълтава ще прелее и чешката столица Прага ще е първият европейски град, който ще е сериозно наводнен, повече от когато и да било. След това ще последват други градове в Централна и Западна Европа, прогнозира медиумът.

Според него обилен валеж щял да се наблюдава с месеци, като заедно с това щели да са налице и нехарактерни жеги. Това обаче не е всичко. Индиецът говори и за някакво странно червеникаво сияние в небето, което щяло да съпътства метеорологичните особености.

Същевременно Мукунданда предрича добро бъдеще за страните от Балканския полуостров.

Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят пристан след промяната на европейския пейзаж, обяснява феноменалният мъж.

Той смята, че те ще бъдат най-малко засегнати от потопите и ще станат притегателно място за влиятелните личности.

Рейтинг

5 5
4 3
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
09.01.2019 12:26
Това го е казала Ванга . Някой си искал да напише нещо и измислил ,че индиец го е казал ..
1
2
Потребител#159134
Стига вече с тия глипости!
Вярвам, че има гадатели които познават !
Но в последно време се появиха мно такива пресказания и нито е дно от тях не се сбъдна
Всеки обича да дава приятна за ушите информация, но вече ясно се вижда точно обратното - със всяка минута ние потъваме и ставаме още по-зле и по-зле !
18
13
Коко
Коко
12.08.2015 14:49
да бе да.леля Ванга е казала черно море ще стигне до гр.Сливен а този пророк ли какъв там ще станем Монте Карло.глупости на търкалета
12
13