Кои са кардиналните знаци и каква е съдбата им

Хороскоп

Кардиналните знаци биват четири – Овен, Козирог, Везни и Рак. Те са родени, за да ръководят и да бъдат господари. Всеки от тях е покровителстван от своя елемент – огнен, земен, въздушен и воден.

Овен

Овен

Кардиналната природа на този знак, в комбинация с огнения му елемент, изпълват цялата му същност. Всяко нещо, с което се захванат, е изпълнено с ентусиазъм. Способни са дълбоко да вникват и в най-незначителните елементи. В живото си винаги се стремят да бъдат лидери и да командват всички и всичко.

Всяко начинание, което носи слава и признателност от страна на околните, е подходящо за този кардинален знак. Тези хора са импулсивни във всяко ново начало, те са първооткриватели.

Често обаче не завършват започнатото. Освен това се доверяват неразумно. Наивността, щедростта и припряността са нещата, които често пречат на иначе целеустремената им същност.

Козирог

Козирог

Земята покровителства този кардинален знак. Тя е свързана с всички стабилно, практично, непоклатимо и със здрави основи за развитие. Козирозите залагат на професиите, които най-точно кореспондират на земната им природа. В тях те търсят сигурността.

Най-често обичат да стоят в сянка, но бавно и сигурно се изкачват до върха. Отношението им към любовта е същото – те не обичат мимолетните връзки, въпреки че преди да открият голямата любов изживяват няколко такива.

Никой не се съмнява във възможностите на този кардинален знак, който постига всичко в живота си целеустремено, стъпка по стъпка.

Везни

Везни

Този въздушен кардинален знак е един от най-общителните. Те обичат контакта с хората, поради което се превръщат в едни от най-добрите инициатори, арбитри и съдии.

Обичат да потушават спорове, да свързват, да създават равновесие и хармония. Везните имат вродено чувство за справедливост и не спестяват нищо на никого. В същността им са преплетени хармония и красота.

Рак

Водата, която покровителства Раците, е символ на непрестанните промени, тайнството и всепоглъщащото. В живота си често се нуждаят от усамотение, преди да решат по кой път да тръгнат.

Зодия Рак

Професията, която избират, често е свързана с предостатъчно време за пътешествия, честа смяна на пейзажа и простор, за да могат да развихрят силно развитото си въображение.

Въпреки това, всеки Рак има свой дом, в който се чувства защитен. В повечето случаи тези хора трудно се разделят с родителите си.

Плановете за бъдещето си не споделят с никого, докато не усетят, че е дошъл моментът за тяхната реализация. Тогава се разкриват и на драго сърце приемат поздравленията на околните.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати