sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Почина феноменалната ясновидка Джуна

Почина феноменалната ясновидка Джуна

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9312
Почина феноменалната ясновидка Джуна
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл-23%
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Емблематичната руска лечителка и гадателка Джуна е починала, след като е прекарала два дни в кома. Това съобщи Станислав Садалски, приятел на 66-годишната ясновидка, който беше цитиран от руските медии.

По думите на Садалски, когато Джуна постъпила в болница, състоянието ѝ било доста тревожно. Лекарите отбелязали, че тя има сериозни проблеми с кръвта, която почти не циркулирала. Освен това ръцете ѝ били вледенени като на мъртвец.

Станислав Садалски допълва още, че Джуна всъщност е мъртва духом от деня, в който нейният син Вахтанг претърпява катастрофа и умира. Според актьора тя просто е изживявала последните си дни, но вече без да притежава способността да лекува.

Джуна или Евгения Давиташвили е родена на 22 юли 1949 година в Урмия, Краснодарски край. Тя се обучава две години в Ростовския техникум за кино и телевизия, но след като прекъсва, се мести в Москва. Говори се обаче, че е завършила Ростовския медицински техникум и е изпратена по разпределение в Тбилиси.

Тя бързо става популярна като актриса, лечител, астролог и медиум. Джуна също така пише стихове и разкази, рисува. Евгения Давиташвили е основател на Международната академия на алтернативните науки. Тя е носител на множество награди и патенти, в това число звездата на Герой на социалистическия труд на СССР.

През годините Джуна е лекувала и помагала на редица хора, някои от които много влиятелни и известни. Сред пациентите на феноменалната Евгения са Робърт де Ниро, Леонид Брежнев, Федерико Феллини и много други.

От нейната пророческа дарба са се възползвали и много важни фигури, както от Русия, така и в България. Нейна приятелка пък е била и най-голямата българска пророчица Ванга.

Джуна беше носителка на много голяма сила. Огромната енергия, която преминаваше през нейните ръце, ѝ помагаше да лекува болните и страдащи хора.

След смъртта на сина си Вахтанг през 2001 година обаче светът на емблематичната руска ясновидка се срина. Тя сякаш загуби огромната нестихващата енергия в себе си и предпочете да продължи живота си като отшелник, далеч от суетата и светските събития.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати