Какъв е творческият талант на различните зодии
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какъв е творческият талант на различните зодии

Какъв е творческият талант на различните зодии

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
Талант
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Дори когато имате творчески наклонности, зодиакалният ви знак може да определи сферата, в която ще се справяте най-добре. Креативността ни може да се определи спрямо това дали сме огнен, земен, воден или въздушен знак.

Огнени зодии – Овен, Лъв и Стрелец

Огнените зодии в хороскопа обичат да събират погледите на другите и ако имат дарба в дадена сфера, в никакъв случай не биха я пазили само за себе си. Те обичат да демонстрират пред публика своето изкуство.

Огнените зодии могат да се реализират в творчески професии като художник, дизайнер, архитект, актьор или фотограф. Те са големи ценители на естетиката и обичат сами да създават красота около себе си.

Земни зодии – Телец, Дева и Козирог

Земните зодии принципно са практични хора, които здраво се придържат към разумните и логично доводи. Те са много целеустремени и със завидно постоянство преследват целите си.

Китари

На земните зодии им се отдават професии, свързани с науката или музиката като композитори или ди джеи. Тяхната предприемчивост ще им позволи да разгърнат докрай своите таланти.

Въздушни зодии – Близнаци, Везни и Водолей

Най-големият талант на въздушните зодии е ораторската им дарба. Те умеят да си служат със словото и когато говорят или пишат могат да впечатлят всеки. Идеалните творчески професии за тях са писател и поет.

Въздушните зодии умеят да мотивират и насърчават големи групи от хора. Зодиакалните знаци, подвластни на въздуха, с лекота създават разнообразие и успяват да избягат от рутината в работната атмосфера.

Водни зодии – Рак, Скорпион и Риби

Водните зодии са със силно развита интуиция и духовни наклонности. Подходящи за реализация творчески професии са психолог, терапевт, лечител, окултист, лидер на духовна школа. Най- важното за тях е да отделят по-голямо внимание за самоусъвършенстване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
аз съм рак, а баща ми е стрелец
аз съм рак, а баща ми е стрелец
11.05.2015 21:24
За стрелец и за рак това е абсолютно вярно до последната дума!!!!! Аз съм зодия рак и искам да стана лекар (лечител), а баща ми е много добър като архитект! Макар и да не работи това е многи идеен, когато трябва да подреди някоя стая или дори някой дом!
0
42
Анонимен вестоносец
Анонимен вестоносец
11.05.2015 17:53
Аз съм дева и по професия не съм ди джей,а психолог,писател и Религиозен специалист!Философията е едно от най-големите ми занимания!
4
44