Ваната с копър е магия за любов

Ваната с копър е магия за любов

Ако искате да вкарате някой мъж в леглото си и той да ви обича поне известно време, ако не завинаги, правете магия с копър. Въпреки че сме свикнали да го виждаме в салати и ястия, копърът притежава мощна сила за отключване на енергия.

За да привлечете любовта и страстта към себе си, трябва 1 супена лъжица нарязан копър, половин супена лъжица листенца от розмарин, половин чаена лъжица цвят от лавандула. Идеалният вариант е всички съставки да са прясно откъснати, но се приемат и сушени.

Предварително пригответе торбичка от фина марля, в която сложете съставките. Напълнете ваната с топла вода и оставете торбичката да я зареди с аромат и силна любовна енергия. По този начин водата ще запомни всички свойства на растенията и ще ви ги предаде.

Когато легнете във ваната, мислено отворете всички клетки на тялото си за енергията на билките, като позволите на вашата собствена енергия да се слее с тази на растенията. Успеете ли да съедините двете енергии в едно, тялото ви ще излъчва мощна „аларма”, която ще привлича мъжете към вас.

Рейтинг

5 1
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Mimi
Mimi
16.07.2014 20:45
Изпитана ли е тази магиа пишете молиа ви
0
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
18.03.2013 15:30
Това си е напpаво пpиготвяне на чай във ваната.
3
0
joro
joro
15.06.2011 10:23
Ако човек е стар нека да има и виагра в самолета.
0
0