Кой е късметлийският ви сезон според зодията

Детелина

В астрологията се смята, че четирите групи зодии – огнени, водни, земни и въздушни, имат определен сезон в година, в който късметът им е най-силен, и в който почти не се срещат с проблемите.

Огнени зодии – Овен, Лъв и Стрелец

За трите огнени знака от хороскопа късмет им носи лятото. Тъй като те са покровителствани от огъня и Слънцето, месеците от юни до август сбъдват всяко тяхно желание.

През лятото огнените знаци по-лесно реализират целите си. Слънчевите дни ги зареждат с повече сила и енергия, помагайки им да градят своето бъдеще без да срещат големи препятствия по пътя си.

Зодиак

Лятото за тях е периодът с най-големи изненади и се препоръчва повече да пътуват през тези 3 месеца от годината.

Земни зодии – Телец, Дева и Козирог

За земните зодии най-благоприятният сезон е зимата. Представителите на тези 3 зодии изпитват прилив на енергия именно през по-студения период от годината.

От декември до февруари концентрацията на Телец, Дева и Козирог е най-силна и тогава те могат да вземат смели решения без да се колебаят. Именно затова е препоръчително през зимните месеци трите земни знака да правят промените, които са намислили.

Водни зодии – Рак, Скорпион и Риби

Есен

За водните знаци късметлийският сезон е есента. По това време на годината те се изпълват с вдъхновение и желание да създават нови неща. Последните слънчеви дни, когато температурите не са толкова високи, както през лятото, им носят най-силните емоции.

През периода от септември до ноември силно нарастват шансовете за нова любов и голяма покупка пред представителите на Рак, Скорпион и Риби. Освен това пречките, с които се сблъскват, са почти незначителни.

Въздушни знаци – Близнаци, Везни и Водолей

Щастливият сезон на въздушните знаци е пролетта. През това годишно време, когато природата се пробужда за нов живот, те се чувстват по-енергични от всякога и успяват да постигнат всичко, което са си наумили.

Месеците март, април и май действат положително както върху физическото здраве на въздушните знаци, така и върху тяхната психика, умения за общуване и памет.

Рейтинг

5 4
4 6
3 5
2 4
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
25.03.2019 23:32
Харесвах зимата само защото получаеах подаръци нищо повече.За земните знаци е по добре пролетта или лятото.
0
0
Анна
Анна
04.02.2016 20:49
Пълни глупости ,с цялото си сърце и душа копнея за лято и ненавиждам зима!!!И на картинка не мога да я гледам!!!
5
0
София
София
06.06.2015 20:49
Аз обичам Пролетта тогава съм родена обичам лятото но не чак толкова
4
6
Monny Monsterr
Monny Monsterr
10.03.2015 21:23
Е как са ми избрали сезона дето най-мразя...
6
7
Сладурчетоо
Сладурчетоо
18.07.2015 19:13
и на мен
0
8
внтьявотгжя
внтьявотгжя
15.05.2015 18:39
и на мен :D
0
6