Панамското извънземно се оказало менте

Панамското извънземно се оказало менте

Извънземното, което петима младежи откриха в Панама през септември, се оказа менте. Странното същество, които компанията откри край река, бе с бледорозова издължена муцуна и извити нокти.

На "извънземното", което с непознатия си външен вид наистина подлъга всички, че е от друга планета, бе направена аутопсия.

Панамското извънземно се оказало менте

И тя е напълно категорична, че трупът е на земно същество и по-точна на ленивец. Едрият екземпляр просто е бил в много напреднал стадий на разлагане, съобщава "Нешънъл джиографик".

"Бях в реката, когато нещо ме хвана за крака. С другите момчета го извлякохме. Не бяхме виждали подобно животно. Започнахме да хвърляме по него камъни и пръчки и камъни", разказа единият от младежите.

Те хвърлили съществото отново във водата, но тя го изхвърлила на скала край брега. Тогава компанията фотографирала трупа, който бързо си спечели прозвището "Панамския IT".

Последвалата аутопсия обаче разкри, че тялото е на ленивец - мъжки екземпляр от вида Bradypus variegates, известен и като Трипръст ленивец. Той е започнал да се разлага доста преди да бъде открит и на това се дължи особеният му изглед.

Трупът бе изследван от специалисти по ветеринарна медицина от Рио де Жанейро, Бразилия. Те обясняват странния вид на съществото с това, че при разлагането му е престояло във вода и е изгубило много от истинската си форма. А повечето хора сме виждали животински трупове само в суха среда. Откъдето идва и предположението, но съществото не е земно.

Когато животинските трупове престояват във вода, тя ускорява падането на козината, заради което придобиват плешив вид. А когато се задействат и бактериите, които разлагат тялото, то се подува и се оформя същество, което спокойно може да бъде сбъркано с измънземно.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
]:-) nqkva tam ]:-)
]:-) nqkva tam ]:-)
06.08.2011 13:42
Много тъпи са извънземните. Това е ленивец, който е доста опасен.
0
0