Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да боравим с дъска Уиджа

Как да боравим с дъска Уиджа

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
Уиджа

Дъските Уиджа ( агл. Ouija Board), познати още като "спиритическа дъска", представляват прости приспособления за извършване на спиритически сеанси. Върху всяка една от тях са изписани букви и цифри, както и думите "Yes" (Да), "No" (Не) и "Good bye" (Довиждане). В допълнение са и двете изображения - на Луната и Слънцето.

Когато спиритическият ритуал започне, всички участници трябва да са много съсредоточени и да пазят тишина. Този, който ръководи сеанса, поставя пръстите си върху специален показалец. Смята се, че когато духът дойде, ще премества показалецът му и по този начин ще отговаря на въпросите му.

Сеансът започва с многократно повтаряне на въпроса "Уиджа, тук ли си? ", до момента, в който показалецът се премести върху "Да". Следва въпроса откъде си. Така ще разберете дали духът е добър или лош.

Ако посочи Слънцето, то значи духът е добър, ако обаче посочи Луната, то значи е зъл. Когато посочи Луната, трябва многократно да се повтаря "Довиждане", докато показалецът също не посочи "Довиждане".

Когато попаднете на добър дух, може да му задавате всякакви въпроси. Той ще отговаря, като мести показалецът върху буквите и образува думи.

Попаднете ли на лош обаче, има голяма вероятност той да не иска да си тръгне. Поради това работата с подобна дъска е доста опасна и не се препоръчва на всеки.

Дъска Уиджа

За дъските Уиджа се носят редица страшни истории. В тях обикновено призованите духове отказват да си тръгнат, правят пакости, чупят предмети и дори обсебват хората.

Има няколко променливи константи при работата с дъска Уиджа. Някои смятат, че всички участници в спиритическия сеанс трябва да поставят пръстите си върху специалния показалец.

В интернет пространството пък има редица клипове, които показват как духът може да премества показалеца и без помощта на хората. Мнозина ги смятат за фалшификати.

Освен с обичайната дъска Уиджа, подобен сеанс може да бъде проведен и с ръчно направена такава дъска.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
42
31
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Polly
Polly
25.07.2019 22:21
ДОБЪР ВЕЧЕР ДОБРЕДЕ АКО ДУХЪТ Е ЛОШ ИНИЕ КАЖЕМ ДОВИЖДАНЕ А ТОЙ НЕЩЕ ДА КАЖЕ ДОВИЖДАНЕ ТОГАВА КАКВО СЕ ПРАВИ ЗАЩО НЕ ПИШЕ
2
0
Niki Nikolov
Niki Nikolov
02.02.2019 11:42
АМИ АКО НЕ МЪРЪДНЕ ПОКАЗАЛОТО И СЪМ ЗАПОЧНАЛ СЪС СЕАНСА И ПОСЛЕ ГО ПРЕКСНА ТОГАВА КАКВО ЩЕ СТАНЕ
8
3
Анонимен
Анонимен
23.08.2018 22:24
От къде мога да се здобия с Ouija board в София?
4
0
Анонимен
Анонимен
23.11.2018 23:18
И аз искам да се сдобия с такава дъска, но не мога да намеря, когато потърся в България, но когато потърся на английски излиза и цена.
4
0
Анонимен
Анонимен
07.04.2018 21:53
Не е шега работа да се играе с тази дъска ще доведе до много лоши последици от тази дъска уиджа
8
2
Нати
Нати
18.08.2015 12:06
Тези дъски са опасни и могат да докарат демони
26
1