Любовно гадаене с ябълки

Любовно гадаене с ябълки

Гадаене с ябълки

Едно от не толкова известните славянски гадания се прави с помощта на ябълки. Този метод може да се използва по всяко време на годината, за разлика от гадаенето на Бъдни вечер и други ритуални празници.

Ябълките от векове са символ на богинята на любовта у много народи. Точно затова ябълката дава най-верен отговор на въпроса дали даден човек ви обича или не изпитва силни чувства към вас.

За да е вярно гадаенето, са необходими толкова ябълки, от колкото човека от противоположния пол се интересувате в момента. За гадаенето не се използват ябълки от магазина. Те трябва да са домашни – ваши, от приятелска градина или купени от пазара, но такива, че да не са еднакви.

Така ще ви бъде лесно да асоциирате всяка отделна ябълка с отделния човек – със сигурност ще намерите начин да го направите, въпреки че първоначално ще ви е трудно. Но нещо все ще ви подсети за човека, който да символизира дадената ябълка.

Върху всяка ябълка издълбайте инициалите на името на човека. Завържете разноцветни парченца плат или ленти за дръжките на плодовете. За да разберете какъв е отговорът на въпроса кой от всички тези хора ви обича наистина, оставете ябълките навън – на балкон или на двора, ако имате такъв. На сутринта разгледайте ябълките, за да видите промените, които са настъпили с тях.

Ябълки

Ако всички плодове са кълвани от птици, това означава, че нито един от хората, които ви интересуват, не иска в момента сериозни отношения. Ако само една ябълка е кълвана от птици, това означава, че трудно ще постигнете успех с човека, който най-много ви интересува.

Ако определена ябълка е изчезнала, това означава, че даденият човек не иска да се бори за вас. Ако някоя ябълка е на земята, това означава, че бъдещите ви отношения ще донесат огорчения и на двамата.

Друг начин за гадаене с ябълки е да откриете с помощта на вкусните плодове в чие сърце ще бъдете завинаги. Излезте навън, застанете на някоя поляна и хвърлете всички ябълки нагоре.

Тези ябълки, които се напукат или пръснат на парчета, символизират неуспех в отношенията. Само ябълката, която остане съвсем цяла, символизира шанс за наистина силна любов.

Рейтинг

5 4
4 4
3 5
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати