Гадаене с цветя
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене с цветя

Гадаене с цветя

Гадаене с Маргаритка

Гадаенето с цветя е необичаен начин да надникнете в бъдещето си и да разберете отговорите на въпроси, които ви интересуват. Основното в процеса на гадаенето с цветя е да подходите към ритуала сериозно, с доверие, и тогава красивите растения ще ви открият тайните си.

Хората от векове знаят, че цветята имат магическа сила, с помощта на която лесно може да бъде предсказано бъдещето или пък да се намерят отговорите на наистина важни за вас въпроси.

Според специалистите цветята имат магическа аура. С нейна помощ те успяват да подобрят настроението на този, който ги разглежда и вдъхва аромата им. С помощта на положителните емоции, които отключват цветята, може да бъде преборена депресията и дори някои заболявания.

За разлика от други ритуали за предсказване на бъдещето, гадаенето с цветя не изисква специални познания и практикуване на метода. Важното е да се концентрирате върху информацията, която искате да получите.

Люляк

Всяко цвете има специални качества. Маргаритката например е подходяща за гадаене за любов. Люлякът ще ви помогне да разберете дали ще се изпълни това, което искате да се сбъдне и е важно за вас.

Гадаенето с цветя се прави в петък, сряда или събота. Ако сте избрали маргаритка, за да разберете какъв ще е късметът ви в любовта, трябва да се концентрирате върху любовния въпрос, който ви интересува. Отговорът на този въпрос трябва да е еднозначен – да или не.

С дясната си ръка късайте по едно листче от цвета, като през цялото време шепнете – обича ме, не ме обича. Последното листче, което откъснете, ще е отговорът на вашия въпрос, независимо дали става въпрос за това дали обектът на чувствата ви ви обича или искате да разберете нещо друго, свързано с любовни проблеми.

Слънчоглед

Люлякът ще ви помогне да разберете дали исканото от вас ще стане реалност. Трябват ви пет клонки люляк. Вземете ги в двете си ръце, концентрирайте се върху това, което искате да се случи скоро и след това започнете да търсите цветче, което е с пет, а не с обичайните четири листенца.

Ако намерите такова цветче, желаното от вас ще се сбъдне до половин месец. Но за това гадаене ви е необходим обикновен, а не кичест люляк, тъй като кичестият е с цветчета, които имат по осем или девет листенца.

Слънчогледът също е подходящ за гадаене. Вадят се десет семки от цъфнал слънчоглед. Ако една от тях е празна, ще трябва време, за да постигнете желаното. Ако повечето са празни, няма голям шанс за постигане на това, което искате. А ако всички семки са пълни, желанието ви ще се изпълни много бързо.

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
****
****
12.10.2014 13:11
може и с кокошка, ако ви е жал за цветята..
3
0