Зодиите, които трябва да стоят далеч един от друг

Несъвместивмост

В хороскопа съществуват няколко зодиакални съюза, които са невъзможни. За да бъдете щастливи и удовлетворени в любовта задължително трябва да избягвате зодиите, с които не си отивате.

Овен – не си отива с Близнаци, Дева и Риби

Опитите на Девата да промени Овена няма да се приемат никак добре от огнения и буен знак. Връзка между Овен и Близнаци също е белязана от доста кавги. Прекалената сантименталност и обидчивост на Рибите дразни Овните, които често говорят преди да мислят.

Телец – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

Зодия Телец трябва да стои далеч от Овен, защото скандалите при тях ще са ежедневие, а инатът и на двете зодии ще им пречи да се помирят. Телец и Близнаци не си отиват в любовта, защото Близнаците са доста непостоянни, докато Телецът търси сигурност. Стрелците пък са прекалено свободолюбиви за обсебващите Телци.

Близнаци – не си отива с Телец, Риби и Рак

Зодиак

Телците никога няма да свикнат с авантюристичния начин на живот на Близнаците. С Раците също няма да си паснат, защото те са прекалено еднообразни. Силната чувствителност на Рибите няма да се хареса на Близнаците.

Рак – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

Ревността и буйните скандали, на които Овните са способни, няма да се харесат от Раците. Променливостта на Близнаците също не се вписва в техните представи за връзка. Раците трябва да избягват и Стрелците, защото от тях няма да получат търсената сигурност.

Лъв – не си отива с Близнаци, Козирог и Риби

Лъвовете имат навика неволно да обиждат другите, заради което Рибите не са подходящата половинка за тях. Лъв и Козирог също не си подхождат, защото и двата знака са много властни и обичат да доминират над половинката. Лъвовете трябва да избягват и Близнаците, защото те трудно биха им се подчинили.

Дева – не си отива с Овен, Везни и Водолей

Девите няма да харесат егоизма на Овена и склонността му да се държи като началник в една връзка. Везните са настроени на прекалено романтична вълна за прагматичните Деви, а с Водолеите ги очакват много скандали, тъй като те няма да позволят на някого да ги обсеби.

Везни – не си отива Рак, Дева и Скорпион

Скандал

Везните нямат бъдеще с Девите, защото с тях няма да постигнат хармоничните отношения, за които мечтаят. Със Скорпионите също не ги очаква споделени емоции, защото Скорпионът е прекалено мрачен за ведрите Везни. Връзка с Рак също няма да сполучи, защото Раците търсят традиционното, а Везните обичат да експериментират.

Скорпион – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

Скорпионите и Овните са с доста сходен темперамент, но непрекъснатите скандали и голямата ревност между тях ще провалят връзката им. С Близнаците също не си подхождат, защото те непрекъснато ще насърчават мнителността на Скорпиона. Връзка между Скорпион и Стрелец също е обречена на провал, защото със Стрелеца Скорпионът няма да получи търсената сигурност.

Стрелец – не си отива с Телец, Рак и Дева

Склонността на Телеца да притежава половинката си няма да се хареса на свободолюбивия Стрелец. Ракът пък е лишен от импулсивността, която огнените зодии обожават. Стрелец и Дева също няма да намерят общ език заради склонността на Девите да критикуват партньора за всичко.

Козирог – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

Овенът е прекалено нетърпелив и нервен за спокойния Козирог. Близнаците и Козирозите също нямат бъдеще, заради нуждата от постоянна промяна на Близнаците. Козирог и Стрелец трябва да стоят далеч един от друг, защото са пълни противоположност във всеки един аспект.

Водолей – не си отива с Телец, Рак и Дева

Водолеят няма да хареса Телеца, защото не му дава нужната свобода. С Ракът също няма да си паснат, тъй като те ще изглеждат доста скучни на Водолеите. Девите ще ги отблъснат със склонността си да критикуват всяко тяхно действие.

Риби – не си отиват с Овен, Близнаци и Лъв

Агресивното поведение и нетактичността на Овните ще изплаши Рибите. Рибите трябва да избягват връзки и с Близнаци, защото те са прекалено невъздържани и неразумни за тях. Риби и Лъв също не си подхождат, защото Лъвовете са много груби.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 7
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
monta
monta
20.03.2016 15:18
Az sam Skorpion maja mi e vezni mnogo sme schtastlivi!!!
3
3
либра
либра
18.03.2016 15:39
Скорпион и везни са напълно несъвместими.Превръщат живота си в ад.
0
4
влдолейрак
влдолейрак
15.02.2016 20:30
Водолей плюс рак=просто перфектни взаимотношения,това дето го пише не е вярно
2
3
maria
maria
11.02.2016 16:42
Ми то овните кой може да ги изтърпи? Тези хора винаги искат да са на първо място! Вечно се изтъкват,имат се за лидери, това ,че е първата зодия не значи,че са лидери. Познавам 4 овена и нямат нищо лидерско в тях,а напротив. Много са егоистични, и вечно се изтъкват и фукат. Риби и овен наистина не върви, също така и везни и риби. Везните много си преличат с овните,но везните са малко по-добри човеци.
9
7
Стефава
Стефава
20.03.2016 22:04
Много си права за овните
4
4
Стрелецьт на Стрелците
Стрелецьт на Стрелците
24.12.2015 22:46
Кой го пише това бе?! Много сте прави!
1
3
близначката
близначката
13.11.2015 22:01
Овен и Близнак са идеалната комбинация допълват се изключително добре...Рак и Близнак е ужас на ужасите !!!
6
1
Жана
Жана
13.08.2015 13:53
Аз съм Овен , а синът ми е Риби ,много сме еднакви ,разбира се имаме родова връзка :)
2
3
Стефава
Стефава
20.03.2016 22:06
това се дължи на факта че ти е син а не мъж ;)
2
3
Козирог
Козирог
22.07.2015 14:32
Всички зодии са ми симпатични, освен огнените... Само гледат как да те накарат да се чувстваш зле!!!
6
27