Пълнолуние в Риби – кое е важното за деня

Пълнолуние

На 14 септември в 7.34 ч.в сутринта фазата на Пълнолуние ще попадне в зодиакалния знак Риби. Денят е подходящ за прошка, умиротворение и пречистване, творчество независимо от рождения ви зодиакален знак.

Когато Луната завърши цикъла си с Пълнолуние, проектите ни стават по-ясни.

Пълнолунието в Риби ще благоприятства проектите, които са свързани с лобиране и бизнес партньорства. Всички тайни и илюзии ще излязат наяве.

Внимавайте с милите думи, които може да чуете, защото те могат да ви подведат и да вземете грешно решение. Не се доверявайте на хора, които едва познавате, и не инвестирайте пари, освен ако не сте напълно сигурни в печалбата си.

През този ден е необходимо да подредите мислите си и да си направите ясен план за бъдещето.

Най-засегнати от влиянието на Луната ще са зодия Риби, тъй като фазата на Пълнолуние ще настъпи в техния знак. Възможно е през този ден да са по-активни от обикновено, а въображението им да е по-силно.

Риби

През деня може да се отдадете на изкуство и самовглъбяване. Творческите произведения ще са по-въздействащи през този ден.

Възможно е интуицията ви да е много силна. Възможно е също и да сте по-чувствителни от обикновено и да преувеличавате нещата, които ви се случват.

Страданията и болката на другите ще ви докоснат. Денят предразполага към помощ, както и да простите на човек, който ви е наранил в миналото.

Денят не е подходящ да избирате партньор за връзка. Не се доверявайте на прекалената романтика и милите думи, освен ако връзката ви не е изпитана от времето.

Ако вече имате половинка до себе си, организирайте си романтична вечеря на свещи или гледайте филм заедно, но избягвайте да вземате решения, които ще засегнат всеки един аспект от живота ви.

Използвайте енергията на Пълнолунието, за да довършите всички започнати проекти, но не стартирайте нови начинания.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 5
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
26.08.2018 08:04
Пълнолунието е на 26 август, а не на 6 септември. Като преписвате стари статии поне сменяйте данните.
0
0