Гледане с огледало
Divination with a Mirror
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гледане с огледало

Гледане с огледало

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Огледало
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Гледането с огледало се смята за едно от най-древните и най-опасните. С огледало се гледа в полунощ и в пълно уединение. Възможно е да видите в огледалото страшни неща и това да предизвика силен психически срив.

Този начин на предричане на бъдещето се използва само от жени. Най-добре е жената да не е облечена, когато използва този начин за надникване в съдбата си.

Необходими са две огледала и две свещи. Свещите се слагат от двете страни на едното огледало. Другото огледало се поставя срещу него, така че да се получи коридор от огледала.

Този коридор е безкраен. Задължително условие за гледането с огледало е жената да е напълно сама. Смята се, че мъжът, който съдбата ви е определила, стои зад вас, и може да видите отражението му в огледалото.

Косата на жената трябва да е пусната, ако е дълга. Ако сте прекалено чувствителни, нервни или склонни към тревожни състояния, гледането с огледало не е подходящо за вас.

Гадаене с огледало

След като направите огледален коридор, трябва да се вгледате в него. Преди да се появи образът на мъжа, с който ще бъдете щастливи, огледалото ще потъмнее, а свещите ще започнат да пукат.

Тогава в дъното на коридора ще видите мъж. Запомнете добре лицето, косата и целия силует. Така по-лесно ще го познаете, когато го видите след време в реалността.

Имайте предвид, че мъжът ще се отразява така, все едно стои точно зад гърба ви и наднича из-зад рамото ви. В никакъв случай не се обръщайте. Ако видите нещо страшно в огледалото, бързо прочетете една молитва и покрийте едното огледало с парче плат.

Ако искате да разберете дали ще живеете сами с мъжа си, може да го разберете отново с помощта на огледало. В нощ, когато луната свети ярко, вземете малко огледало застанете до прозореца и насочете огледалото така, че в него да се отразява луната.

Гледайте, без да мигате в огледалото и скоро ще видите няколко луни. Колкото луни видите в огледалото, толкова хора ще живеят в дома, в който ще сте с половинката си.

Помнете, че с огледало се гледа само веднъж на четиридесет дни, за да е верен резултатът. Тъй като може и нищо да не видите в огледалния коридор, можете да повтаряте ритуала през четиридесет дни, докато не се появи мъжът, когото съдбата ви е предопределила.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
30.12.2018 13:48
А какво ще стане ако се обърна ?!?
4
0
не казвам
не казвам
24.10.2014 12:35
ако се обърна и видя нещо сташно но не прочета молитва и не покрия огледалото с плат как ще стане
12
1
лорчето
лорчето
15.11.2015 08:48
Свършен си :д
4
3
****
****
01.10.2014 21:31
В казармата носехме огледалца, но никой не ни обясни как да ги използваме. А пък е ясно, че те са си оръжие. Сигурно са разчитали сами да знаем и това. Добре, че поне има вещи сигани, та да служат те. С Ева примерно.
5
5
ааа
ааа
13.07.2014 17:08
Да, учете децата после ще стават бели.......
19
2
иле-ели
иле-ели
13.07.2014 22:39
да, така е..........
11
2