Гледане с книга
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гледане с книга

Гледане с книга

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Гледане с книга
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Гледането с книга се смята за един от най-простите, но също така и за един от най-верните и точните начини за предсказване на бъдещето. Този начин за предричане на бъдещето трудно може да бъде наречен древен, защото съществува откакто са се появили книгите.

Преди да започнат да гледат с книга, хората често се питат коя точно да изберат. Най-добре е това да е любимата ви книга, или книга, която сте чели няколко пъти, тъй като тя ще е заредена с подходящата за вас енергия. Така ще получите по-лесно отговорите на въпроси, които ви вълнуват.

След като вече сте избрали книгата, трябва да останете напълно сами в помещението, да изключите телефона си и телевизора, за да се концентрирате.

Хванете книгата с двете си ръце и мислено задайте въпроса, който ви интересува.

Гледане с книга

Затворете очите си и не правете нищо няколко секунди. След това има два начина: или си намисляте страница и ред, или отваряте книгата, без да гледате, и слагате пръста си на някое място в страницата.

След като прочетете реда, който ви се е паднал, трябва сами да си отговорите на въпроса, който ви е интересувал, и да интерпретирате получената по този начин информация.

В изречението, което сте избрали, се съдържа важна за вас информация, която обаче е кодирана, затова трябва да разберете посланието.

Ако ви се е паднало описание на природен пейзаж, имайте предвид, че ураган или буря вещаят лошо бъдеще, а дъждът и слънцето са предвестник на щастието. Ако в описанието на природата има езеро, море или река, това означава, че в любовен план всичко ще върви както вие искате.

Книгата, която ще използвате, за да надникнете в бъдещето, трябва да е художествено произведение. Безсмислено е да използвате за гледане справочници и речници, тъй като в тях няма да намерите изречение, което да може да разкодирате. Добре е да изберете дебела книга, за да имате по-голямо поле за действие.

Когато задавате въпроса си мислено, се опитайте да конкретизирате. Абстрактните въпроси трудно ще ви доведат до желаните от вас отговори.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Джесика
Джесика
01.06.2015 23:44
Попитах ще бъдем ли заедно някога с въпросният човек и избрах книгата ,,Град на изгубени души'',падна ми се
,,Разбирам,че го обичаш.Винаги си го обичала и то пре-''
3
0
иле-ели
иле-ели
14.08.2014 01:24
сега си гледах на друга книга "Знаци на любовта", този път пръста ми се падна на реда:
Нека започнем по-оптимистично. Онова което обе-
динява /е думата, цялата ли да я гледаме или до тирето?/
0
1
иле-ели
иле-ели
16.08.2014 14:51
май разчетох кодираното съобщение за мен, и май стана.
0
0
Мина
Мина
28.07.2014 20:26
Настроението ми се скапа! :(
Избрах книгата да е ,,Златните ябълки на хесперидите" и питах дали ще стана лекар. Повтарях въпроса си няколко пъти и после назовах наум назовах страница 99 ред 6. Отгръщам страницата гледам реда и на него пишеше: ,, ...писмена форма. Изобщо - казвам, - стига си се превзе-" Предполагам това значи не!
0
0
Polina Andonova
Polina Andonova
20.07.2014 21:16
Приложих този метод и използвах книгата "Вината в нашите звезди". Питах дали бъдещето ми ще е по-светло от миналото и ми се падна редът:
След малко ще ти отговоря. - отвърна той.
5
1
иле-ели
иле-ели
20.07.2014 14:59
гледах си на книгата "Едем" на Станислав Лем.... питах за отношенията ми с един човек и ми се падна:

никой нямаше желание да отлага- затова докато приготвят
2
0
Asparux
Asparux
20.07.2014 00:46
Ништо как се прави?
0
0
Анабел
Анабел
18.07.2014 16:52
Коранът например.
2
9
Asparux
Asparux
20.07.2014 00:47
Библия
10
2