Какво очаква зодиите тази седмица

Хороскоп

Тази седмица ретроградният Меркурий се връща в Близнаци, което ще влоши кратките пътувания и комуникацията. Венера и Юпитер ще образуват секстил, което ще засегне любовните връзки.

От тази седмица Слънцето преминава в Рак, което ще насочи фокуса на повечето хора към семейството дома и близките.

Овен – Обърнете внимание на дома си

В събота Слънцето навлиза в Рак, което ще насочи вниманието на Овните към дома. Сега е подходящ момент за ремонт или друга дейност, свързана с вашето жилище. Тази седмица ще ви предостави и страхотна бизнес възможност, но преди да сключвате сделки, преговаряйте внимателно.

Телец – Стар приятел се нуждае от вас

Венера

Тази седмица ви предстоят много проблеми за разрешаване. Ретроградния Меркурий ви съветва да избягвате покупките на скъпи предмети и да внимавате, когато подписвате документи. Тази седмица е възможно да ви потърси стар приятел, който се нуждае от вашата помощ и подкрепа.

Близнаци – Бъдете по-тактични и дипломатични

Тази седмица ретроградният Меркурий навлиза в знака Близнаци, което ще обърка плановете им за известно време. От представителите на знака се изисква да бъдат по-тактични и дипломатични от обикновено, за да избегнат проблемите. Внимавайте и на любовния фронт, защото е възможно половинката да крие голяма тайна от вас.

Рак – Ще се свържете с подходящите хора

Тази събота Слънцето навлиза във вашия знак, което ще ви даде необходимите тласък и енергия, за да осъществите плановете си. Раците ще се свържат с правилните хора, от чието сътрудничество ще произлязат много изгодни сделки. Ще излъчвате големи дози чар и харизма, които ще впечатляват останалите.

Лъв – Бъдете мнителни към новата информация

Ретроградният Меркурий ви съветва да не предприемате рисковани финансови операции тази седмица. Бъдете по-мнителни към информацията, която получавате, защото може да е невярна. От събота може да се отпуснете и да релаксирате.

Рак

Дева - Ще се радвате на приятелите

В професионално отношение ще настъпят леки грижи относно документи и репутацията ви, но в социален аспект, седмицата за вас е повече от добра. Приятелите ще успеят да ви разсеят от проблемите в службата. Внимавайте с документите, които подписвате.

Везни – Запишете се на допълнителен курс

Тази седмица е много подходяща да се запишете на допълнителен курс или семинар за преквалификация. В средата на седмицата пред вас ще се открие страхотна възможност за изгодна сделка. Не забравяйте да отделите време за романтика след работния ден.

Скорпион – Очаквайте среща със специален човек

В средата на седмицата Скорпионите ще бъдат разтърсени от среща със специален човек и ако се престрашат да се отпуснат, нещата ще потръгнат в добра посока. Желанието ви за приключения е силно тези дни, заради което е възможно да предприемете кратко пътуване с приятели.

Стрелец – Очаквайте спорове с половинката

Юпитер

Ретроградният Меркурий може да доведе до кратки неразбирателства с партньора, като в споровете трябва да заемете ясна позиция. Тази седмица има потенциал за увеличение на доходите ви, което ще разведри дните ви.

Козирог – Делата ви се бавят

Ретроградният Меркурий ще доведе до забавяне на почти всичките ви дела, въпреки че имате силното желание да довършите всичко, с което сте се захванали. Слънцето в Рак ще ви насочи към близките, с които ще се срещате по-често тази седмица.

Водолей – Проблеми в любовта

Романтичната ви връзка ще направи крачка назад, така че е възможно заради много причини да имате проблеми на любовния фронт. Секстилът между Венера и Юпитер ще ви насочва към забавления особено в средата на седмицата.

Риби – Среща със стари приятели

Тази седмица могат да ви посетят приятели или роднини, които не сте виждали отдавна. Планетите тази седмица ви насърчават към творческа дейност и образование, като обстановката в дома ще ви носи само спокойствие.

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Toni Bi
Toni Bi
09.06.2017 13:01
Къде да видя за коя седмица и през коя година се отнася написаната статия?
7
0