Кои са зодиите с най-тежки характери
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Кои са зодиите с най-тежки характери

Кои са зодиите с най-тежки характери

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
Зодии
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Астролози подредиха 5-те зодии с най-тежък характер, с които е трудно да се разбереш. Въпреки отрицателните качества, които всеки зодиакален знак притежава, тези зодии са с най-трудните характери.

Скорпион

Първи в негативната класация е зодия Скорпион. Виновник за тежкия характер на Скорпионите основно тяхната ревност, заради която често те наказват своите партньори. Освен това Скорпионите са много отмъстителни и злопаметни и е истинско предизвикателство да останете до тях. Когато един Скорпион реши да си отмъщава, той ще го направи по възможно най-болезнения начин.

Скорпион

Овен

На второ място се нареждат Овните. Представителите на тази зодия са много конфликтни и агресивни, като могат да обиждат хората без да се интересуват дали са прави или грешат. Овенът е голям инат и рядко отстъпва в исканията си, като доста често се опитва да наложи мнението си и то по възможно най-грубия начин.

Близнаци

Третото място при зодиите с най-тежки характери принадлежи на Близнаците. Въпреки че Близнаците изглеждат доста общителни и лъчезарни, техният характер също не е един от най-лесните. Представителите на тази зодия са много лицемерни и от тях можете да очаквате всякакви подли номера зад гърба. Освен това те не се притесняват да ви излъжат, заради което никак не може да им се вярва.

Водолей

Водолей

На четвърто място попада зодия Водолей. Водолеите също могат да минат за ведра личност, но когато ги опознаете ще останете неприятно изненадани от несъобразителността и болезненото им самолюбие. Често визията на Водолея е много скандална и се различава от тази на другите. Представителите на зодия Водолей са много непредсказуеми и е почти невъзможно да бъдат укротени.

Козирог

Пети в негативната класация са Козирозите. Инатът на тази зодия заедно с вродения му работохолизъм прави общуването с тях много трудно. Представителите на тази зодия не припарват до хора, за които смятат, че не са им на нивото. Ако сте влюбен в някои Козирог, трябва да сте готов на много компромиси.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 14
4 9
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
Юлия
Юлия
10.04.2016 14:23
аз съм скорпион и въпреки тежкия характер съм останала с впечатлението че не сме толкова лоши хора като цяло
10
4
Давид
Давид
11.03.2016 14:20
Истина е ,че скорпионите са най-тежкия характер.Пазете се от тези хора!
10
5
мишо миланов
мишо миланов
11.03.2016 10:31
защо толкова мразите скорпионите иса мо глупости пишете за тях???????
3
6
ккика
ккика
25.01.2016 20:40
Ми те половината зодии са тука...
3
4
Анонимен
Анонимен
14.12.2015 20:55
Не,телците хич не са спокойни и те,те често влизат в конфликти,като водолеите !
5
1
Анонимен
Анонимен
06.12.2015 11:30
И раците много лъжат и са лицемерни !Имам познати от тази зодия и не чувам добри неща за тях.
8
3
Натали
Натали
01.09.2015 21:45
и аз мисля че козирога трябва да е на първо място , ако не на първо то на втора след скорпиона . За близнака мога да кажа че ужасни най вече жените , лицемерни , лесни жени , не може да се разчита на тях . Познавам доста жени близнак така че не можете да ме оборите
Стрелец
10
4
Важна
Важна
05.08.2015 00:39
Даниела, я си е** майката, проста овцо! Точно близнаците са най-долните!!!!! Имам доста личен опит са тях. Нищо добро не съм видяла!
6
6