Водата чисти тялото от натрупани магии

Къпане

Редовният душ не само че ще ви тонизира, но и ще ви предпази от негативните влияния. От древни времена къпането се възприема не само като хигиенен навик, но и като магически ритуал.

През античността голяма част от държавните дела били решавани в градските бани. През средновековието най-младото и красиво момиче в замъка трябвало да облее с вода новодошлия рицар, за да го зареди със своята положителна енергия.

През Ренесанса били измислени доста заклинания за любов, които задължително се правели във ваната.

Вода

Принципът, че водата съхранява и разпространява положителната енергия във Вселената, е водещ и за хомеопатията. Отдавна е научно доказано, че живителната течност има уникалното свойство да "завлича" със себе си не само нечистотиите, но и негативните влияния.

Затова е добре да познавате и прилагате няколко ритуала, отдавна познати. Когато приберете малкото си дете от разходка, веднага измийте лицето му. Така ще го предпазите от зли очи.

По време на тържествения обяд в ресторанта булката също трябва да се отделя от време на време от своите гости, за да си мие лицето.

Това ще образува около нея "щит" срещу черни магии и заклинания за изневяра и развод.

Новороденото задължително трябва да се къпе всеки ден, за да не го урочаса някой с лошия си поглед.

Самите вие, когато се връщате отвън вкъщи, първо влезте в банята. Измийте ръцете и лицето си, за да се отърсите от всякакви чужди влияния.

Този подход ще ви спести безсмислени кавги, породени от невротичното ни ежедневие.

Периодично поръсвайте дори най-закътаните кътчета на дома си с чиста, за предпочитане светена вода, за да не застоява в тях енергията.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Иииме
Иииме
29.08.2014 20:08
ти си глупак философ
0
3
Д-р Филосов
Д-р Филосов
17.11.2011 07:18
Водата има изключителни свойства. Изложена на позитивни мисли тя придобива сила. Същото става и когато я изложиш на класика. Негативните мисли и музики от типа на рок, метъл и т. н. и влият много зле.

Пример:
Втората световна война. На таен конгрес се обсъжда оръжие от ново поколение. След известно време всички присъстващи се оказват в болница с тежка хранително отравяне. Никой не е ял или пил друго освен вода. На водата са и направени множество изследвания. Никакви особенности ви химичния и състав. Просто H2O. И кой се оказва виновникът? Обикновенната вода.

Пример 2:
Прави се експеримент.
Три чаши пълни с ориз.
Заляти са с вода.
На първата чаша и се казва (Благодаря!) вксеки ден.
На втората: (Ти си ми противен!)
На третата нищо не се казва.

След седмица:
Ориза в първата чаша е ферментирал и изпуска благаухания.
Ориза в втората чаша е почернял.
Ориза в третата чаша е хванал мухъл и не става за нищо.
Но това не значи, че водата може да прави това! Магии съществуват само в празните кратуни на идиотите.
Из /Две страници ситуация - два реда заключение издание 2011/
Текстът е обработен от Асоциация на Странните науки
4
2