Каква е кармата на всяка зодия
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Каква е кармата на всяка зодия

Каква е кармата на всяка зодия

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60826
Зодиак
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл-23%
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

От окултна гледна точна всяка зодия носи своята карма и причината да се родим в определен зодиакален знак не е случайна, а показва какво ни е липсвало в минал живот.

Овен – При родените в знака Овен кармата показва, че в миналия си живот са били много нерешителни и са се сливали с тълпата. Първата зодия от хороскопа показва, че мисията им в този живот е да бъдат лидери и да не отстъпват от позициите си.

Телец – Щом сте родени в знака на Телец, в миналия ви живот сте били много бедни. Мисията ви през този живот е да се научите да печелите пари и да се радвате на скъпи придобивки.

Близнаци – Под знака на Близнаци се раждат хора, които в миналия си живот са се отдали изцяло на науката или на друга обществена кауза. Мисията им в този живот е да се радват на малките неща.

Книга

Рак - Ако рождената ви зодия е Рак, означава, че в миналия си живот сте били отдадени изцяло на работата. В този живот трябва да обърнете повече внимание на семейството си, за да оцените спокойствието и времето, прекарано с близките.

Лъв – Родените в знака на Лъв в предишния си живот са ценели повече желанията на другите хора, а не своите собствени. В този живот представителите на тази зодия трябва да посветят повечето време на себе си.

Дева – Представителите на зодия Дева в минал живот са се посвещавали изцяло на духовните си търсения. В този живот им се дава шанса да усетят привлекателната страна на светската суета.

Везни – Щом сте роден в знака на Везните, означава че в миналия си живот сте били груби и жестоки. Мисията ви в този живот е да бъдете пример за хуманност, чест и справедливост.

Зодия Риби

Скорпион – При родените в знака на Скорпиона загадъчността и потайността им не са случайни. В миналия си живот те са били прекалено повърхностни и открити, а в този живот силно трябва да пазят тайни.

Стрелец – В миналия си живот представителите на тази зодия са били дълбоки духовни същества, а в този живот кармата им предопределя да бъдат чисти и искрени като деца.

Козирог – В предишен живот представителите на тази зодия са загърбили кариерата си заради семейството. В този живот им се дава шанса да се реализират професионално.

Водолей – Щом сте родени под знака на Водолей, означава, че в минал живот сте били голям егоист затова в този живот трябва да помагате повече на другите.

Риби – Представителите на зодия Риби в минал живот са научили всички необходими жизнени уроци. В този им живот остава да приложат наученото и да слушат по-често интуицията си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 10
4 5
3 8
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Някой там
Някой там
26.03.2016 03:26
Брей! Браво бе! Само ние водолейте сме били егоисти и лоши хора! Хайде авторе! Докажи своята теза! Предизвиквам те!
2
2
Ками
Ками
11.02.2015 23:49
Няма логика, в миналия живот нали пак сме били някоя зодия с предопределена карма. Извод: има 12 живота, т.к. са 12 зодии и когато казват в миналия живот..., ами не съвпадат някои с нито едно описание от 12 живота...
5
1
Мия
Мия
28.12.2014 09:29
Абсолютно нищо вярно няма!Как ги измисляте тези дивотии бе хора?
6
1
vsevishiq
vsevishiq
17.10.2014 08:18
Вярно,всичко е много вярно.Доволен съм!
8
6
Ива
Ива
30.11.2014 10:11
Кво е карма?
4
0