Какво чака зодиите в дните между двете затъмнения

Хороскоп

Дните между 15 април и 29 април се смятат от астролозите за най-опасния период за 2014 година, тъй като в тези дни ще станем свидетели на две затъмнения – лунното и слънчевото.

На 15 април настъпи лунното затъмнение в знака Везни, а на 29 април ще има слънчево затъмнение в знака Телец. И двата феномена ще са невъзможни за наблюдение от България.

Астролозите казват, че аномалиите през периода ще засегнат всяка една от зодиите.

Овен – Не взимайте кардинални решения

Ретроградният Марс в съчетание с двете затъмнения показва на Овните, че сега не е време да взимат кардинални решения, колкото и притиснати да са от обстоятелствата. Представителите на знака трябва да избягват рисковите и екстремни ситуации.

Телец – Обръщайте внимание на детайлите

От Телците се изисква пред тези дни да съсредоточат вниманието си върху детайлите, защото именно те могат да провалят плановете им. През идващите дни ще трябва да положите повече усилия, ако искате да доведете нещата до край.

Телец

Близнаци – Ще получават пари и подаръци

За представителите на зодия Близнаци дните около двете затъмнения ще са изпълнени със събития. Около великденските празници очаквайте парични постъпления, а в дните около слънчевото затъмнение – подаръци и любовни признания.

Рак – Не задълбочавайте конфликтите

За зодия Рак предстои напрегната седмица, като някои представители на зодията ще трябва да се защитават от нападки и обвинения. Препоръчително е Раците да не задълбочават конфликтите, в които ще бъдат въвлечени.

Лъв – Очаквайте големи предизвикателства и изненади

За родените под знака Лъв напрегната обстановка между двете затъмнения ще им донесе много предизвикателства, с които трябва да се справят. Дните са подходящи за пътувания, на които ви чакат много изненади.

Дева – Довършете започнатото

През следващите дни за представителите на зодия Дева е много важно да довършат всички дела, които са започнали. От 21 април Слънцето навлиза в знака Телец и това ще донесе на Девите голям късмет.

Везни

Везни – Не предприемайте важни стъпки

За Везните предстоящите дни ще са забележителни. От една страна е възможно да им се сбъдне желание, което много силно са искали миналата година, но от друга страна острите реакции могат да забавят плановете ви.

Скорпион – Усилията ви ще дадат плодове

За представителите на зодия Скорпион предстоят едни от най-активните дни, тъй като техният знак ще се повлияе от ретроградността на Плутон, присъствието на Нептун и Венера в Риби и ретроградния Марс. Периодът ще им донесе хармония в личните връзки, а усилията им ще бъдат щедро възнаградени.

Стрелец – Имате нужда от промяна

Рутината и многото ангажименти ще отнемат тонуса и енергията на Стрелците през следващите дни. Представителите на зодията трябва да направят някаква промяна в ежедневието си и да избягват финансовите операции.

Козирог – Чакат ви най-трудните дни от годината

Идващите дни няма да са лесни за представителите за зодия Козирог. Ще се наложи да приемете упреци и нападки, като някои от тях няма да бъдат основателни. Бъдете внимателни и избягвайте рисковите ситуации.

Лунно затъмнение

Водолей – Отдайте се на самообразоване

За родените под знака Водолей предстоят много приключения, основно в духовната сфера. Периодът е много подходящ за интензивно учене и самообразоване, като всички желания в тази насока ще бъдат изпълнени.

Риби – Предстои ви творчески период

През следващите дни представителите на зодия Риби ще търсят повече яснота и коректност в отношенията с другите. Рибите ще се фокусират само върху значимите дела, като ще решат проблемите си по творчески начин.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Suni Dani
Suni Dani
18.04.2014 10:41
За моята зодийка е добро:)
0
0
Cunny
Cunny
17.04.2014 23:39
Уоолл. Много вярно:) :)
0
0