Как да разчетем съдбата си според формата на ръката

Ръце

Хиромантията е древна наука, която освен по линиите върху ръцете, може да разчете човешката съдба и по формата на ръката. Външната страна на ръцете ви точно може да покаже силните и слабите ви страни.

Освен да даде пълна информация за характера ви гаданието според формата на ръка може да ви даде и съвети, с които да коригирате навиците, които ви пречат.

Разгледайте внимателно 4-те основни типа ръце и открийте вашата, за да видите какво ви е дала съдбата и какво трябва да направите, за да се реализирате пълноценното.

Тълкуване на първата форма

Ръцете с първата форма се характеризират с квадратните длани и къси пръсти. Притежателите на такива ръце са много практични хора и рядко се стремят към нещо, което знаят, че няма как да притежават. В характера им изпъкват лоялността и общителността, с която намират общ език с всякакъв тип хора.

Линии на Ръката

Хората с тези ръце подкрепят семейните традиции и с удоволствие изпълняват различни ритуали, които са наследили от предишните поколения. Тези хора твърдо вярват, че сами определят съдбата си и рядко чакат на чужда помощ или знамение, за да решат проблемите си. Хиромантите съветват тези хора да не завишават прекалено очакванията си към другите, както и да си позволяват от време на време да бъдат спонтанни.

Тълкуване на втората форма

Притежателите на втория тип ръка имат квадратна длан и дълги пръсти. За тях е характерно да правят всичко с голяма грациозност и лекота. Тези хора са много импулсивни и емоционални, като обичат да подчертават всяка своя дума или жест. Хората с тази форма на ръката имат разнообразни интереси и постоянно търсят нов източник на вдъхновение, тъй като без нови идеи и емоции се чувстват празни.

Тези хора избягват рутината и гледат на изневярата като смъртен грях. За тях е характерно да се губят до такава степен в илюзиите си, че напълно да загубят връзка с реалността. Хиромантите препоръчват на тези хора да търсят спокойствието чрез медитация и СПА-процедури.

Тълкуване на третата форма

Гадаене

Третата форма на ръката е продълговата с къси пръсти. Притежателите на тези ръце са много нервни, което се дължи на излишъка им от енергия. Тези хора са отлични организатори и притежават таланта с лекота да манипулират околните. Хората с този тип ръка се интересуват от всичко ново и неизследвано, заради което обичат да тестват върху себе си различни нови неща.

Обикновено тези хора за позитивни и лесно се вписват в екип. Хиромантите съветват тези хора да си почиват повече, за да не претоварват нервната си система.

Тълкуване на четвъртата форма

Четвъртият тип ръка е продълговата с дълги пръсти. За тези хора са характерни непрестанните съмнения и противоречия, от които се измъчват. Хората с тези ръце са много чувствителни и лесно се поддават на чуждо влияние. Обикновено притежателите на тези ръце са творци и с лекота умеят да улавят всяка една емоция.

Хората с тази форма на ръката се интересуват повече от духовното, отколкото от материалното. Хиромантите съветват тези хора да не робуват на навиците си, а постоянно да търсят нови преживявания.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 18
3 9
2 13
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
ръка 1
ръка 1
07.02.2016 18:49
На ръка тип1 не виждам палеца..
0
0
Destroyed heart
Destroyed heart
07.02.2016 12:29
Моята ръка е четвъртия тип.
Тълкуването е напълно вярно,а описанието тук....идеално пасва на личността ми!
1
0
ибрям
ибрям
02.10.2014 20:14
Моята ръка или е номер 2 или номер 4
0
0
Вили
Вили
03.05.2014 00:58
Странно
3
0
Didka
Didka
29.03.2014 07:35
Моята ръка липсва нещо .... Или е дефектна :D
12
1