Нострадамус: 2025 година е началото на Апокалипсиса

Апокалипсис

Всяка година десетки пророци и псевдопророци предричат края на света. Пророчества за Апокалипсиса изобилстват особено в дните около Коледа и Нова Година. Краят на човешкия род е пророкуван от кого ли не -като започнем от Новия завет в Библията и откровенията на Свети Йоан Богослов, минем през маите, Ванга, Петър Дънов.

И както повелява традицията в навечерието на един от най-святите християнски празници Рождество Христово, е време за поредната порция злокобни пророчества.

Нострадамус

Според американското списание „Форчън” експерти, които работят в една от най-богатите и тайнствени библиотеки в света –библиотеката на Ватикана, са успели да разшифроват средновековен ръкопис на Нострадамус, който съдържа пророчество за края на човечеството.

Край на Света

Предсказанието на Нострадамус гласи, че Апокалипсисът ще започне през 2025 година. Французинът е категоричен, че събитията, които ще доведат до края на човешкия род, ще са необратими и ще са следствие на мащабна космическа катастрофа.

Метеорит

Катализатор на катастрофалните събития ще стане изстиването на Слънцето. Охлаждането на звездата, която поддържа живота и равновесието в нашата слънчева система, ще стартира през 2019 година.

През следващите няколко години през слънчевата ни система ще преминат няколко комети. Една от тях ще удари Марс. В следствие на колизията червената планета ще се разпадне на няколко големи отломки, които ще полетят из космоса. Една от тях ще поеме по фатален курс към Земята.

Разпадането на Марс ще доведе до промяна в гравитационните сили на Земята. Но това ще е по-малкият проблем на човечеството. Гигантският отломък от Марс, който се е насочил към нас, няма как да бъде отклонен от смъртоносния си курс.

Въпреки всички усилия, които военните сили от цял свят ще положат, въпреки напредъка на технологиите, учените няма да успеят да взривят на безопасно разстояние метеорита и ядрото му ще удари фатално Луната.

Спътникът на Земята ще избухне и ще се разпадне. Отломките от Луната ще покрият земната атмосфера с плътен облак, който ще блокира достъпа на слънчевите лъчи. Вместо очакваната „ядрена зима” и мрак, планетата ни ще започне неудържимо да повишава температурата си.

През 2060 година температурите на Земята ще се повишат до нива, които ще бъдат смъртоносни за всички живи организми. Животът ще изчезне от всички краища на земното кълбо, ще престане да съществува дори и в най-дълбоките недра на океаните. Хората ще изчезнат завинаги от лицето на Вселената.

Рейтинг

5 4
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
DoubleDream
DoubleDream
08.08.2017 20:48
Бърз въпрос: това модерен Нострадамус ли е или е по-класически? Кога точно написахте предсказанието и яви ли ви се насън лично той, за да ви обясни как се тълкуват думите му? Казано накратко: ако има край на света, никой от вас, търсачи на евтини сензации, няма да го познае. Краят може да мине под носа ви с всички признаци и никой няма да се усети. Но не пречи да давате нови и нови дати, та поне хората да свикнат с идеята за край. Ако някога дойде такъв, на никого няма да му пука, след като псевдоекспертите са предупредили над 5 милиона пъти за него, но са объркали датата му.
3
0
Александър
Александър
14.01.2015 21:36
Малее много ме е страх!!!! То май беше 2012 ама нещо сме невредими като гледам! Хахахаха коя шматка ще каже кога е апокалипсиса! Ще има когато бог умре, а това е никога!
5
2
ssss
ssss
12.08.2014 21:39
много ме е страх!!!
1
2
Жесталка
Жесталка
30.06.2014 17:45
Няма страшно!много е къс срока...за да са подготвени начини и средства за оцеляване!Няма такъв жив човек, пророк, които да каже с точност, нещо което не е верно.Датата е измислена!
не боите се!живота е създаден веднъж за винаги-няма прекъсване!
6
1
Румпелщилскин
Румпелщилскин
19.06.2014 22:42
Драги ние умираме на всеки 12 години
5
2
no
no
13.05.2014 09:43
Лъжа - края на света е утре
3
2
petur
petur
06.05.2014 14:33
Страх ме е ! Дано не се получи.....
1
3
Ирма Великова
Ирма Великова
13.03.2014 19:09
Бог казва друго в своето слово-Библията, а когато Бог и някой друг са в противоречие, то аз вярвам на Създателя на Вселената, който не лъже/и знае всичко, защото Той го е създал и проектирал!/
14
7