sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Отрицателните черти на зодия Стрелец

Отрицателните черти на зодия Стрелец

Скандал

Стрелецът е всеизвестен със своята оптимистичност, стигаща до глупост. На живота те гледат идеалистично и са като слънчев лъч, който озарява всичко в него.

Когато все пак животът се стовари с пълна сила върху Стрелеца, той започва да се чувства нервен, неуверен и неспокоен.

Най-лошата черта на Стрелеца е това, че той е непоправимият дървен философ сред зодиите. Те са бъбриви и все умни неща казват. Знаят всичко за всичко и са непоправим пример за фразата: „на всяка манджа мерудия“. Това ги прави изключително нетърпими събеседници. Дипломатичното общуване им е чуждо.

Стрелецът в повечето случаи стреля на посоки и лошото е, че не улучва. В живота се проявява като алчен, а в професията, наложително или не, е перфектен лъжец и манипулатор.

Представителите на зодията са всеизвестни са със своето самосъжаление – тях все нещо ги боли, все нещо им е криво, все са без пари и никой не ги обича.

Стрелец

И всичко това накуп. Освен това изпитват непреодолима нужда да обсъждат тези си проблеми часове наред и да търсят съжаление и съвет от околните, който разбира се никога няма да послушат.

Във връзките с противоположния пол Стрелецът е особено нетърпелив. Той иска всичко, което се случва да се дължи на тях. Не обичат да се оставят изцяло на чувствата си, заради което често плашат новопоявилата се половинка и връзката приключва.

Когато им се удаде случай, могат да са и големи скандалджии. Мъжете Стрелци са способни на крайни мерки, за да задържат любимата.

Стрелецът, както бе споменато, често изглежда като щастлив идиот и почти винаги действително е такъв. Може би най-лошата му черта е, че кретенският му оптимизъм и напорист не се прекършват от нищо, даже да му падне тухла на главата.

Още от детството той е свикнал да налага идиотските си идеи на своето обкръжение. Оптимизмът му в 99 % от случаите е изключително агресивен. В съвместния живот това коства много усилия.

Фантазията е нещо прекрасно, но при Стрелеца тя се проявява дори в ежедневието. Тя често е примесена с лъжи, които той използва, за да докаже невероятните си мисли и идеи. Любител е на шумните сборища и места, където може без пари да хапне и пийне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 8
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (25)

Изпрати
Цвети Хаджипеткова
Пълни глупости ! Това някой идиот дето не познава нито един Стрелец го е писал !
5
0
Потребител#170129
Не-е-е,глупости на търкалета!!!
9
0
марти
марти
08.04.2016 14:59
всеки луд със номера си .пълни глупости
7
0
Лили
Лили
09.03.2016 21:59
Тази "статия" пълна с изрази от типа на: ....щастлив идиот...кретенският му оптимизъм..........идиотските си идеи..........
ме накара да се замисля и попитам: Кой щастлив идиот с кретенски оптимизъм написа тази "СТАТИЯ"? КОЙ, КОЙ, КОЙ ИДИОТ?
19
2
анонимче
анонимче
04.06.2015 09:30
Мили Боже тук всичко е вярнооооо........
10
15
джуджи
джуджи
14.04.2015 18:41
аз съм зодия стрелец и съм перфектна.
12
3
ними
ними
13.04.2015 19:33
Всичко е вярно имам си такъв, всичко е вярно а,тези който пиша,че не е навявно са стрелци и това е част от характера те никога не си признават.
4
13
жени
жени
31.12.2014 14:18
Истината боли.
12
8