Пречистване на дома от негативна енергия

Пречистване на дома

Може би сте забелязали, че в някои домове се чувствате добре и приятно, а в други имате чувството, че нещо ви притиска и сякаш сте обградени от някаква зла енергия.

Но ако става въпрос за вашия дом, трябва да вземете нещата в свои ръце. Лесно ще усетите, че в дома ви има негативна енергия, ако напоследък се карате без поводи с близките си и се чувствате зле в момента, в който прекрачите прага на дома си.

Проверете с църковна свещ дали сте прави. Запалете църковна свещ и се разходете с нея из помещенията в дома ви. Ако на някои места в дома ви свещта започва да пращи, пламъкът трепти или излиза черен дим, това означава, че в дома ви е навлязла негативна енергия.

Това, че в дома ви има негативна енергия проличава и по друго – приятелите ви изведнъж си намират оправдания, за да не идват на гости в дома ви, а предпочитат да се срещате навън. Ако имате домашен любимец, той също ще ви помогне да откриете негативната енергия. Животните стават много нервни, по цял ден стоят пред вратата и при всяко отваряне се опитват да излязат навън.

Зли сили

Най-бързият и лесен начин за пречистване на дома от негативна енергия е да извикате свещеник, който да направи водосвет на помещенията.

Но можете и сами да се опитате да се справите с негативната енергия в дома си и да я прогоните. Първото, което трябва да направите, е да претърсите целия си дом за предмети, които може да са внесени от някой друг, който иска да ви навреди.

Това най-често са игли, които се забиват в касите на вратите, ако са дървени, или се мушкат под легла и дивани. Ако намерите такива предмети, независимо какви са, ги заровете дълбоко в земята далече от дома си.

Дом

Парче дърво или храст може да изчисти дома ви от негативна енергия. Трябва ви не много голямо парче от едно от следните растения: трепетлика, топола, люляк. Това парче трябва да стои в помещението, където според вас има най-много негативна енергия. След една седмица хвърлете това парче в река или водопад.

Царевичните зърна също могат да бъдат използвани, за да погълнат негативната енергия. Пръснете ги из помещенията, а след едно денонощие ги заровете далече от дома си.

Отглеждайте в дома си червено мушкато, то гони негативната енергия от помещенията.

Виж повече

Рейтинг

5 13
4 11
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.11.2015 11:02
Здравейте!Минавам редовно всички помещения в нашия апартамент със свещ,от една година свещта навсякъде гори с черен пламък,във всички стаи-в кухнята,в моята стая,в банята,това вече не е добре,трябва поп да извикаме по-скоро !
3
0
cvetelina
cvetelina
18.03.2015 14:09
iskam da imam kasmet
5
1
роси8
роси8
23.11.2014 18:25
Ч
Има. Такива енргии..разете. се!
7
0
Рада Копрева
Рада Копрева
23.03.2014 00:50
у нас има много лощи духове и веднъж ги гоних с четка за зъби, но не се получи.помощ??
4
12
geri
geri
20.10.2014 12:50
а азз мойте ги гоня с ютия хаххххаааахахаххааа
4
6
tetazeza
tetazeza
11.02.2014 13:43
здравейте наистина пробвам със свещ във къщи и се получи черен дим във спалнята ми в хола ми във коридора но в децката нямаше !!ще ивикам поп колкото по бързо.благодария за съвета
4
0