Какъв е характерът на хора, родени между 2 зодии

Зодии

При хората, родени на границата между 2 зодии се показват характерен нрав – смесица на зодиите, между които се е родила личността.

Овен – Телец

Тези хора обичат да доминират и да контролират всичко около себе си. Заобикалят се от скъпи вещи и се стремят големите парични печалби.

Телец – Близнаци

В характера на тези хора се съчетават комуникативност, емоционалност, пресметливост и практичност. Те са предприемчиви, но и много чувствителни.

Зодиак

Близнаци – Рак

Това са одухотворени хора, които могат да черпят вдъхновение от всяка ситуация. Чувстват се щастливи, само когато в живота им има романтика и любов.

Рак – Лъв

Хората, родени на тази граница, постоянно търсят себе си. Могат да бъдат много буйни и егоистични, но и много чувствителни и разбрани.

Лъв – Дева

Везни

В тези хора съжителстват нуждите от показност и подреденост. Те умеят да гледат трезво на живота, но не им достига упоритост, за да довършат целите си.

Дева – Везни

Тези хора силно се привличат от изкуството. Те са отлични психолози, които се стремят на всяка цена да градят добра репутация.

Козирог

Везни – Скорпион

Тези хора гледат много критично на живота и на околните. Склонни са дълго да анализират преди да вземат дадено решение. Обичат авантюрите рисковете и експериментите.

Скорпион – Стрелец

Съчетанието между тези 2 зодии прави личността много потайна, но и много свободолюбива. Те са бунтари и въстават срещу всякакви задължителни норми. Много са буйни и безразсъдни.

Стрелец – Козирог

Тези хора постоянно градят планове за бъдещето и често осъществяват замисленото в реалността. Не търпят пропуските на другите и избягват хора, които ги подценяват.

Козирог – Водолей

Родените на границата на тези знаци постоянно са в конфликт със себе си. Те могат да бъдат големи прагматици, но и големи реформатори. Обичат да живеят в своя собствен свят, но се стремят да се присъединят към колектива.

Водолей – Риби

Тези хора са много възприемчиви и понякога истерични. Увличат се от мистика и натрапват възгледите си на другите.

Риби – Овен

Тези хора са много праволинейни и много лесно могат да се изнервят. Живеят импулсивно и често постигат целите си. Не обичат да споделят подробности от личния си живот.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 7
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
E
E
02.12.2014 23:40
овен-риби ой
0
0
с
с
24.11.2014 16:11
Няма такова нещо,като роден между две зодии,по- надолу човекът е обяснил.
0
2
Ж.
Ж.
24.11.2014 15:48
За Везни-Скорпион е много точно.
1
0
Кари
Кари
28.07.2014 17:46
Много е вярно това за между лъв и дева.
0
0
Таен Агент
Таен Агент
25.11.2013 12:47
И аз подкрепям написаното за Рак и Лъв.
3
0
v
v
20.10.2013 18:16
Вярно е и за родените межди Лъв и Дева, че не им достига упоритост
1
0
ж
ж
15.10.2013 06:49
Всъщност никой не е роден между две зодии. Когато всеки от нас се е раждал, Слънцето е било в определен зодиакален знак. И това е т.нар. зодия. Слънцето в нито един момент не може да е в два знака едновременно. Или е на 30-ия в едната зодия, или на 0-вия градус в следващата. Влиянията и различията идват от останалите планети в наталната карта, които изразяват един или друг аспект от нас.
2
1
Лили
Лили
14.10.2013 01:27
Много точно казано между Везни и Скорпион
3
0