Паранормални явления

Паранормални явления

Терминът "паранормален" се определя като феномен, или опит, който е извън или необясним от конвенционалните теории на науката.

Паранормалните явления включва ясновидството, възприятието на екстрасенсите, прераждането, призраците, пророчествата, телекинеза, отдалеченото виждане на събития, предчувствие и така нататък. Нито едно от тези явления не може да се обясни от законите на науката. Те следователно са необясними.

Паранормална дейност: възприятията

Повечето от възприятията, които имаме за паранормалните явления, са получени от гледането на филми и четенето на книги. Всички филми на ужасите описват няколко свръхестествени преживявания, които “оцветяват” съзнанието на зрителите. Тези възприятия поставят под въпрос съществуването на такива явления в нашата ежедневна дейност. Публиката се разделя на вярващи и невярващи.

Това чудене за истинността е всъщност правилният начин на разбиране на тези дейности. Всеки човек с отворен ум със сигурност ще приеме, че такива неща може би съществуват.

Теория

Цялата материя е съставена от енергия - или под формата на частици, движещи се в рамките на твърдо тяло, или под формата на някаква форма на енергията сама по себе си. Това означава, че в действителност, всички неща са съставени от едно и също нещо - енергията. Енергията в дадена форма винаги се конвертира от тази форма в друга. Тя никога не е статична.

Има няколко измерения в реалността, която съществува. Някои измерения са видими за човешкото око, а други не са. Дори човешкото око има своите ограничения – даже и науката не може да го отрече. Ето защо ние използваме микроскопи.

Паранормални явления

Ние не можем да отречем, че нещата, които не се виждат, нито чуват, в действителност не съществуват. Може би те съществуват, но в някое друго измерение. Те просто не се виждат или чуват от нас. Някъде тук се крие обяснението за паранормални явления.

Модерното възприемане на паранормалната дейност

Науката е постигнала голям напредък досега, за да приеме мултиизмерната реалност. Квантовата физика е шокирала научната общност със своите противоречия с нормалните теории по физика. Има тестове, които измерват и отговарят на изискванията за ESP (Екстра Сенсно Възприятие). Гласовете на духове се записват на касета, за да бъдат предоставени като доказателства. Шокиращи и обезпокоителни факти се разкриват от лица, които са излезли от тялото си в един определен момент. Различни видове чувствителни машини са построени от учените, за да изучат феномена на духовете. Доказателствата дори съществуват под формата на снимки.

Възможностите на самите нас

Ние всички сме в състояние да се докоснем до информацията и знанията от различните измерения във Вселената. Това е само въпрос на възможност да видите нещата ясно. Притежаването на теоретичните знания не означава непременно, че притежавате тези качества.

Това отнема много усилена работа, търпение и много упорит труд. Всеки от нас има способността, да речем, да движи предмети със силата на ума. Въпреки това, все още много рядко, някой притежава капацитета да го направи.

Това, което ще ви помогне, е поддържането на отворен ум, както и премахването на старите вярвания. Важното е да имате вяра в себе си и да направите достъпен потока от енергия в себе си и около себе си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
hristo
hristo
06.02.2013 19:28
аз вярвам в тези неща и знам че ги има това че не ги чуваме и виждаме не значи че ги няма. Хората си мислят щом няма доказателства за това и науката не може да ги обясни значи са измислица но не е така. мойта гледна точка е че всички имаме житейски пат които трябва да извървим след което продължаваме в друг свят които е различен от нашия. някои се прераждат и отиват в друг паралелен свят втори остават тук и чакат своя втори шанс трети завинаги умират и т.н това което искам да кажа е че дарбите не идват от само от себе си или с тренировки те са дар които си го получил в предишният живон и си го донесъл със себе си или пък някоя сила ти го е дала за цел в живота но всяка дарба си има цена и тежък живот
4
1
люси
люси
26.11.2011 19:32
здравейте аз сям момиче и съм открила тази сила в училище.аз движа картините в нашия коридор .знам миналото си от първия си живот.и е истина.знам как е името ми преди.марияна
3
0
?
?
19.08.2011 00:08
liuk ти притежаваш силата, не мерси. Четох по въпроса и се насочих към цирка.
1
0
хмм
хмм
24.07.2011 20:07
Да ама не разбрах как да я овладея ?
1
0
Elena
Elena
20.07.2011 23:11
Много правилно, застъпвам се от части на тази тематика.
0
0