Как флиртуват земните зодии?

Флирт

Всеки знак от зодиака си има собствен начин, по който привлича вниманието на потенциалните си любовни партньори.

Телец

Телец

Сладък и чувствен, Телец е стилът на флирта ви. Пръстите ви леко погалват дланта и в комбинация с лека въздишка, сте способни да ги накарате да ви дръпнат за една хубава интимна прегръдка.

Важното е, че вие искате да знаете как се чувства човека, дори преди да сте се ангажирали с мозъка си по какъвто и да е начин.

Съвет: Внимание! Телецът е ревнив дори на първа среща. Той е материалист и не се интересува от гладни артисти или от хора, които не могат да управляват финансите си.

Дева

Дева

Имате резервирана, но силна сексуална вибрация, която другите намират за интригуваща. На моменти сте сдържани, привличате адмирации от хора, които са горди да бъдат във вашия кръг на познати.

Изтънченият език на тялото ви, като наклонената глава и полузатворените очи, карат другите да се чудят какво си мислите.

Ако почитателите ви имат смелостта да разрушат резервираността ви, ще се насладят на вашата флиртаджийска същност, която е резултат от вашата чувственост и интелигентност.

Съвет: Девите са хигиенни изроди, така че в тяхно присъствие трябва да се внимава с маниерите. По никакъв повод не се почесвайте пред Дева.

Козирог

Козирог

Вашият целенасочен стил на флирт е високо ценен и търсен от тези, които искат някого истински. Може и да изглеждате сдържани, но това само допълва вашата мистичност, карайки другите да искат да разберат, какво се крие зад хладната фасада.

Когато вашата чувственост е провокирана, езикът на тялото ви обикновено е погалване на косата или леко потупване на бедрото с ръка, показвайки, че обичате да бъдете докосвани.

Осъществявате контакт, като гледате човека право в очите, което му подсказва, че го намирате за секси и че сте искрен. Тази комбинация ви прави изкусителни. С вашата сериозност не търпите празни приказки.

Съвет: Никога не си играйте с Козирог, защото той не си пада по игрите и не обича да дели човека до него с никого. Козирогът губи интерес в момента, в който вижда, че обектът на неговите желание флиртува наоколо с други.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Тони
Тони
22.01.2015 12:13
Козирога е една от най-безчувствените зодии.Но всичко материално ги направо ги обсебва.
3
5
Надя
Надя
15.11.2013 15:51
Не всички Деви са толкова припряни и не държат точно на маниерите, аз съм Дева и за мен тези маниери не са толкова важни, но хигиената е много важна!
2
0
Ива
Ива
13.06.2013 22:55
Хм...падам си леко по игрите, но относно деленото на хора съм съгласна на 100% не смятам, че е егоистично, така само се поражда ревност в мен :)
1
0