Зодиите, които лъжат най-много

Лъжци

Различните зодии лъжат по различен начин и в различна степен. Близнаците лъжат много, но ако питате тях, това е просто любимата им игра. Близнаците лъжат виртуозно от ранна възраст.

Девите лъжат от време на време, но не много убедително. Те се притесняват от това, че лъжат, изчервяват се, заекват и не постигат желания резултат.

Козирозите лъжат, когато трябва да направят впечатление. За тях лъжата е начин да убедят хората във високия си материален и социален статус.

Зодии Лъжци

Лъвовете лъжат царски, с голям замах. Те запомнят всяка подробност от изобретената от тях лъжа трудно може да бъде разобличена. Лъвовете лъжат, за да скрият емоциите си.

Овенът лъже, за да избегне някоя неприятна ситуация. Това важи за моменти, в които е принуден да направи нещо, което не иска – тогава си измисля някое оправдание.

Раците не обичат да лъжат. Те прибягват до лъжа само ако трябва да пощадят чувствата на близките си. За представителите на тази зодия е характерно да излъжат детето си, че кучето има нов стопанин, вместо да им кажат, че е умряло от старост.

Зодия Лъв

Рибите лъжат много, но според самите тях те просто се опитват да вкарат реалността в света на фантазиите си. Рибите лесно разпознават лъжата, тъй като са наясно с методите за измама.

Скорпионът лъже само когато трябва да заздрави впечатлението, което е направил на човека срещу него. Често Скорпионът лъже, за да получи материални облаги.

Стрелецът лъже с вдъхновение, но без много смисъл, предимно за дребни неща, което вбесява близките му, тъй като лесно го разкриват.

За Телеца лъжата е изкуство. Той плете паяжина от лъжи, за да предизвика необходимите за него емоции у слушателите. Много често Телецът лъже, за да откаже някаква услуга на приятел.

Везните не обичат да лъжат, за тях лъжата е начин да докажат на света, че всичко в живота им е под техен контрол.

Водолеят не лъже, той просто не казва цялата истина, за да не се чувства като лъжец. Водолеят не понася моментите, когато усети, че самият той е бил излъган.

Виж повече

Рейтинг

5 16
4 8
3 5
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (54)

Изпрати
none
none
12.07.2013 14:34
Везните са най-големите лъжци и интриганти,рибите лъжат от любезност и за да прикрият собствения си мързел,раците не умеят да лъжат,за близнаците е спорт.
1
0
eli
eli
08.07.2013 10:16
за везните не е вярно..........лъжат и то постоянно!
1
0
....
....
01.07.2013 19:56
това за рибите е толкова вярно...хаха
0
1
ева
ева
01.07.2013 18:28
За стрелците е вярно 100%,за рибите също.
0
1
нн
нн
01.07.2013 16:42
И аз мисля ,че на везните всяка втора дума е лъжа иначе за другите е вярно96677
1
0
Мардж
Мардж
01.07.2013 14:50
Хаха да бе Везните не обичали да лъжат. На мен всяка 2ра дума ми е лъжа хахаха
1
0