Най-неблагонадеждните за работа зодии

Стрелец

Когато става въпрос за работа, от значение е зодията на служителя, тъй като положението на звездите в момента на раждането му определя и качеството му на работа.

Родените под знака на Овена трудно могат да бъдат накарани да изпълняват каквито и да е указания, те за всяко нещо си имат собствено мнение. Въпреки това обаче могат да вложат доста труд, за да постигнат целта си.

Телецът е перфектният служител. Той ще е на работа половин час преди останалите и ще си тръгва по-късно. При това няма да го прави, за да се подмазва на шефа, а за да свърши повече работа.

Работа

Близнаците са известни с честата смяна на настроението си. Поради това те са доста проблемни като служители. За Близнаците е фикс идея да станат ръководители и мисълта, че има някой над тях в йерархията ги депресира. Затова те могат да откажат изпълнението на важна задача.

Ракът е добър изпълнител, но винаги иска да подчертае, че има собствено мнение по всеки въпрос. Родените под този знак често имат чувството, че са неразбрани от началника си, и това може да влоши качеството им на работа.

Родените под знака на Лъва смятат, че тяхната мисия е да побеждават. Затова ще вложат всичко от себе си в работата, но в най-важния момент може да съсипят всичко, само за да се докажат пред някого или пред самите себе си.

Девите са прецизни служители – те изпълняват стриктно всяко нещо, което им се каже. Дори да имат свое мнение по въпроса, те ще го изкажат много деликатно.

Зодии и работа

Везните са особени, когато става дума за работа. Тяхната мечта е да работят малко и да получават големи суми срещу това. Но тъй като това не се случва, те постоянно негодуват срещу шефа си и са в състояние да провалят важен проект просто за да докажат, че и те са фактор в службата.

Скорпионът действа бързо и решително и е перфектен в работата си. Той изпипва нещата докрай и е голяма рядкост да срещнете Скорпион, който да е немарлив в работата си или да не се радва на успехи.

Стрелецът има свое мнение по всеки въпрос и това често му пречи. Вместо да изпълнява това, което му се казва, той започва да убеждава шефа си, че нещата могат да се направят и по друг начин.

Козирогът е добър служител, но е готов на какви ли не подли ходове, за да се издигне в работата. Обикновено колегите му го мразят, но не показват това, а той си мисли, че е най-добрият в колектива.

Водолеят понякога е неуправляем и трудно може да се поддаде на заповеди и желание за дисциплина от страна на шефовете.

Родените под знака на Рибите са добри изпълнители, но прекомерната им емоционалност ги кара да преживяват силно всяко нещо, което правят. Това не се отразява на работата, но натоварва много психиката им.

Виж повече

Рейтинг

5 15
4 16
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Ния
Ния
18.12.2014 08:41
Аз съм теlец, на-съвестния, защото отговарям пред себе си.Самоуправlявам се и правя шефа щастlив.Обожавам всичко да е под контроl, да има ред и дисципlина.Давам lичен пример.Първа идвам, посlедна си тръгвам.Работя като магаре с усмивка на lице.Ако обаче не ме оценят съсипвам всичко.Изисквам уважение и lояlност.Докато съм в работата няма проваlи.
7
0
Козирог
Козирог
29.10.2013 10:34
Добър служител и перфекционист в работата съм, но не и подъл. Склонен съм да се спуквам от работа, обаче при условие, че е платена и отношенията с началниците са добри. Въобще не съм търпелив към безплатния труд, освен ако не върша услуга на много добър приятел, или ако се държат с неуважение към мен. При първа възможност винаги се старая да раста нагоре. Не мисля, че съм най-добрия в колектива, но съм горд спрямо собствените си качества и знам в кои области съм най-добър от останалите.
11
1
Скорпион
Скорпион
25.07.2013 13:39
Вярно е, перфекционист съм и много сериозен човек, по отношение на работа. Браво.
11
0
Друг скорпион
Друг скорпион
28.07.2015 15:37
Скорпионите сме перфекционисти затова ако сме непосилни да постигнем съвършенство е възможно да стигнем до немарливост.Но това не продължава дълго...
3
0
Ана
Ана
09.09.2014 16:08
Познавам двама много мързеливи скорпиони, както и немарливи, и мърляви (извинявайте, нищо лично!)
5
4
аз
аз
22.07.2013 09:17
Вярно е за везните. Имам колежка везни, която вечно е недоволна от колегите си, вечно мрънка, а когато види повече работа, почва да се оплаква, че много работи пък нямало за какво. Другите си вземали заплатите за никаква работа. А интригите, които сее, о,о,о,о за тях Ода може да се напише.
7
3
d.i.r.160874@gmail.com
d.i.r.160874@gmail.com
20.07.2013 16:32
СЪГЛАСНА СЪМ,ВСИЧКО Е ВЯРНО
4
2
ЗГ
ЗГ
14.07.2013 10:57
За зодия РИБИ е абсолютно вярно, при много от другите зодии има разминаване.
1
3
Iveta
Iveta
14.07.2013 10:47
Написаното за везните са пълни глупости.Нищо общо с истината!Те са старателни, перфекционисти, работохолици и не обичат скандалите.
8
4
азити
азити
18.05.2015 12:15
И все мрънкат и се обиждат. :)
2
1
същия
същия
14.07.2013 00:18
Всеки човек е индивидуална личност.Не може да се слагат всички под един знаменател.
5
3
азити
азити
18.05.2015 12:17
Разбира се, но има общи черти в тези групи хора, от които, разбира се, има изключения.
2
1