sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Какъв цвят е вашата аура?

Какъв цвят е вашата аура?

AdminAdmin
Дарт Вейдър
668123352
Аура
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Някога чудили ли сте се какво представлява златият ореол около главата на светиите, боговете и духовно просветените хора, изобразени на картините? Той се нарича аура.

Всичко е създадено от енергия и вибрации. Ето защо всичко има аура. Аурата е енергийната област, която отразява едва доловимите енергии в тялото. Това е лично електромагнитно поле около всеки от нас, приличащо по форма на черупка от яйце. То е отражение на духовната енергия на тялото. Отразява също така нашето здраве, психическа активност и емоционално състояние. Показва и наличието на болест – често пъти много преди началото на симптомите.

Основната аура прилича на сноп светлината от 6-7 см, покриващ тялото. Тя може да е и разширена, като в разширената част могат да се видят цветове.

Медиумите могат да виждат аурите. Малките деца също спонтанно могат да виждат аурите. Бебетата често гледат над главата на човека пред себе си. Когато цветът на аурата, която виждат, не им харесва или ако този цвят е много по-различен от този на родителите, те плачат, без значение колко им се усмихва човека.

Чувствате ли се привлечени от някои хора, без дори да ги познавате? Това е така, защото можем да почувстваме подсъзнателно енергията на другите хора.

Какъв цвят е вашата аура?

Има различни опити за снимка на аурата. Първата фотография на аура се е опитал да направи ученият Никола Тесла през 80-те години на миналия век (между другото Тесла е изобретил електропреносна система за променлив ток, която ползваме в нашите домове и днес, докато системата за прав ток е изобретение на Едисон). СССР включва фотографирането на аурата в психически изследвания, провеждани през 1960-те години. През 1975 г. Калифорнийският университет в Лос Анджелис е в състояние да измерва аурата с голяма точност.

Симеон Кирлян, руски техник, поправял техника в болница, когато забелязал нещо необичайно. По-късно той установил, че чрез взаимодействието на електрическия ток и фотографските плаки са се отпечатали образи на живи организми върху лента.

Кирлян и съпругата му развили този процес през 1939 г. Нарекли го Ефекта на Кирлян. В края на 1940-те руснаците започват сериозни изследвания, но чак през 1970 г. американците успяват да направят проучванията.

Фотографията на Кирлян се изразява в прехвърляне на високи честоти чрез метална плоча, прикрепена към филмова лента. По този начин се заснема енергийното поле.

Има най-различни цветни ленти в аурата на един човек. Всеки цвят има значение за физическото, емоционалното, умственото и духовното ниво. Цвета на излъчване се основава на честоти на светлинната енергия. Поради тази причина аурата може и често да променя цвета си, тъй като движението на малки частици в тази област реагира на външни сили.

Значение на цветовете:

Аура

Лилаво: обозначава духовни мисли.

Индиго: цветът на човек, който има вродени способности на медиум и интуитивни усещания. Знак е за удивителна способност при справянето с практически въпроси.

Синьо: балансиран живот, спокойна нервна система, предаване на сила и енергия. Хората с ярко синя аура са спокойни, балансирани и са готови да живеят в пещера и да оцелеят.

Зелено: успокояваща, променяща се енергия, вродени способности на лечител. Всички природни лечители би трябвало да имат зелено в аурата си.

Жълто: радост, свобода, жизнени сили. Хората, които имат жълто, са изпълнени с вътрешна радост, много са щедри.

Оранжево: оживеност и вдъхновение. Знак на властта. Способност и / или желание да контролират хората.

Червено: материалистични мисли, мисли за физическото тяло. Ако червеното доминира в аурата, показва материалистично ориентиран човек.

Кафяво: обърканост, материалност, отрицание на духовното.

Сиво: тъмни, депресиращи мисли, неясни намерения, присъствие на тъмната страна на личността.

А сега искате ли да видите аурата? Ако отговорът е да, направете следното:

1. Нека човек да седне на мека светлина и стената отзад да е бяла. Цветният фон би променил цветовете на аурата и трябва да имате допълнителни познания за съчетаването на цветовете. Някои комбинации на цветовете на фона и аурата могат да доведат до неправилно тълкуване и проблеми.

2. Изберете една точка, в която да гледате. Средата на челото е най-подходящото място. Това е мястото на т. нар. трето око.

3. Взирайте се в това място за 30 до 60 секунди или повече.

4. Трябва да устоите на изкушението да погледнете встрани. Би следвало да виждате фона зад човека като по-светъл от останалия фон, който е далеч от него. Това е вашето възприятие на аурата. Колкото по-дълго се концентрирате, толкова по-добре ще я видите. Запомнете, че концентрирайки се върху една точка, се повишава вашата чувствителност от акумулиращия ефект на вибрациите на аурата, които достигат вашите очи.

Как да видите своята собствена аура

Застанете на около 1.5 м пред огледало с по-голям размер. Най-добре е, ако фонът зад вас е бял и няма сенки. Осветлението трябва да е много меко и облеклото да не е в ярки цветове. Сега последвайте инструкциите, описани по-горе, за да видите собствената си аура.

Практикувайте поне по 10-15 минути всеки ден, за да увеличите своята чувствителност и да развиете способност да виждате аурите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 14
4 14
3 11
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (32)

Изпрати
супичка .. ;дд
супичка .. ;дд
20.06.2011 11:04
Аз съм като Дени, само че при мен лилавото е много и има съвсем малко розово. Впрочем в тази статия не са описани всички цветове, а и има 7 цвята в една аура. Прочетете в някоя книга или другаде в интернет.
0
0
Дени
Дени
03.06.2011 09:28
Най-ярко видях бяло около главата ми, а докато се опитвах да се концентрирам, около мен беше светло, нещо между розово, светло лилаво. Интересно ми е какво значи, не мога да си го обясня с нещата, които прочетох до сега в интернет за аурата.
0
0
Милица
Милица
21.05.2011 17:55
Може ли малко помощ ? При мен не се получава ? Може ли по някакъв начин да ме насочите къде трябва да гледам, къде се вижда самата аура. Мерси предварително.
0
0
Мария Илиева
Мария Илиева
27.04.2011 09:53
Червен цвят с примеси на бели петна.
0
0
ap
ap
21.04.2011 15:25
А на една Ани и зелен този цвят, не ме питайте как разбрах, много Анита.
0
0
Ива
Ива
13.04.2011 21:55
На мен ми се случва същото като на Ани.
0
0
Ани
Ани
11.04.2011 12:35
Преди да прочета статията и да разбера за какво става въпрос, си мислех, че имам проблем с очите. Доста често като общувам с някои човек, било то мъж или жена, много често като се загледам в тях и от време на време виждам такива неща.
0
0
Деси
Деси
09.04.2011 15:15
Цвят: Жълт.
0
0