Зодиите отмъстители

Зодиите отмъстители

Зодии

На никого не е приятно да чува за лошите страни на характера си. Но е факт, че те съществуват. Да разберем, кои са най-лошите отмъстители в зодиака.

Близнаците са една от най-заядливите зодиакални знаци. Ако предизвикате гневът им, ще станете мишена за най-невероятни интриги и слухове. Но тъй като са непостоянни в настроенията си, не им се плашете много, тъй като лесно ще забравят прегрешението ви, набелязвайки си нова жертва.

Скорпионите може би са на едно ниво с Близнака. Дори и най-малкото засягане на интересите им води до злобно скачане и хапане. Най-често си го отнасят най-близките.

Стрелците не са толкова отмъстителни и рядко излизат в пряк двубой. Освен, ако нямат публика. Това им действа като афродизиак и могат да вдигнат скандал до небесата. Други варианти биха им били скучни.

Девата пък е склонна да се цупи за дреболии, за които обаче си връща жестоко. За да постигне целта си, е склонна да използва всички налични средства. Едва когато отмъсти, настроението и се връща.

Зодии Отмъстители

Трудно Козирогът може да бъде изваден от кожата му. Но ако имате горчивия опит с вбесяването на представител на тази зодия, то знаете, че гнева им надминава този на Девата. Съпротивата е безсмислена – просто бягайте.

Везните са доста тънкообидни, за което и те, като Девата, отмъщават истински. Най-вече в словесни двубои.

Най-разпространения способ на Рака за разваляне на дадено събитие, е да стане и да си тръгне по средата. Това скапва всичко. Ако са истински ядосани обаче, са способни да направят и погром вкъщи.

Отмъстители

Овена не отмъщава, освен ако не сте засегнали нещо лично негово. Без значение вещ или мнението им. Склонни са да изрекат и направят неща, за които в последствие съжаляват, но никога няма да си признаят.

Телецът също се ядосва много трудно, но стане ли това, е по-зъл и от Овена. Този, който го е обидил, го чакат много тежки моменти оттук нататък.

Лъвското отмъщение е много рядко проявление. Но веднага ще го познаете, тъй като е страховито - нагледна демонстрация, че вие сте пълно нищожество.

Рибите лесно се обиждат, но да отмъщават, по-скоро не. Склонни са обаче да развалят настроението на всички с намусената си и кисела физиономия. И то толкова дълго, че ще ги молите да ви отмъстят явно, но не и по този начин.

Водолеите не обичат, а и не могат да отмъщават. Но тъй като имат вродено силно чувство за хумор, те могат да ви направят за смях когато, както и където си поискат.

Рейтинг

5 14
4 9
3 11
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (39)

Изпрати
Дева
Дева
09.07.2015 13:16
Аз съм дева и за мен всичко е вярно.От всички зодии само ме съмнява частта с водолея-да наистина могат да ви направят за смях когато, както и където си поискат,но и те си отмъщават!
4
0
Михаела
Михаела
25.06.2015 17:40
Здравейте казвам се Михаела,зодия скорпион съм и честно си казвам избухлива съм понякога наранявам хората които най много ме обичат,казвам неща които............ са верни но, по този начин наранявам хората
5
2
bliznak
bliznak
21.06.2015 09:43
az sum bliznak mnogo sum dobri4ka i obi4am da pomagam i da se razdavam na xora koito me uvajavat no nastupili mi nqkoi moito sobstveno AZ nqma pro6ka vru6tam s lixfite no kogato na nego mue nai veselo
4
5
petia
petia
19.05.2015 20:45
I za vezni e pravilno
6
4
zashto vlqzoh tuk
zashto vlqzoh tuk
30.03.2015 18:08
Pulni gluposti
5
3
Оки
Оки
29.12.2014 22:58
Верни са горе долу описанията, особено за Близнаци и Рак. Аз съм Козирог и мога да кажа, че наистина сме много търпеливи, но прекали ли някой няма прошка.
11
2
близначка
близначка
02.05.2015 13:20
Аз съм близнаци това че един близнак ти е сторил зло не означава че всички сме такива нищо лично само отбелязвам ;)
4
46
мака
мака
27.11.2014 12:44
Правилно е за Водолей
24
3
viktoriq
viktoriq
19.10.2014 19:44
аз съм телец и някой ядоса ли ме няма да ме забрави и ще ме запомнисамо с лошо
8
3