Учени: Луната е космически кораб

Луната

Всяка вечер тя изгрява и свети редом до звездите на небето. Хиляди поети са я възпели в стиховете си. Хиляди влюбени двойки са се разхождали хванати за ръка под бледите и лъчи. Била е обожествявана от древните ни прародители.

Американците дори твърдят, че са стъпили на нея. Милиарди очи я гледат всяка вечер, но никой не вижда, че Луната всъщност е гигантски космически кораб.

Луната владее мислите и сънищата ни от хилядолетия. Но какво точно знаем за нея? Въпреки, че тя е най – близкия до Земята космически обект, има удивително много неща, които не знаем за нея.

НЛО

Различни странни характеристики на Луната са направили впечатление на учени от различни краища на света. Повечето от астрономите смятат, че тя е създадена след мощен сблъсък между Земята и космическо тяло с размерите на Марс. Въпреки многото експедиции до повърхността и все още не е напълно изяснен точния и вътрешен строеж.

Подробно изследване на движението на Луната показва, че предвид размера й и предполагаемата й плътност, очевидно има някаква грешка в орбитата й. Допълнителните астрономически данни обясняват този факт с това, чу някои части на естествения спътник на Земята са с по-малка плътност от други.

Космически кораб

Някои учени стигат още по-далеч – според тях Луната е куха отвътре. Като доказателство за това посочват специфичния звук, подобен на звънец, който се регистрира всеки път, когато метеорит удари лунната повърхност. Повече от час непрестанен тътен се чува от Луната, когато на 2 ноември 1969 г. екипажът на Аполо пуска лунарен модул на повърхността й.

Група съветски учени предлага революционна нова идея за произхода на спътника на Земята. През 1970 г. Михаил Васин и Александър Шчербаков от съветската Академия на науките за първи път обявяват гласно, че Луната всъщност е... космически кораб.

Спътник на Земята

Според тях Луната е кух обект, дело на неизвестни извънземни космически същества, които разполагат с непозната за нас технология. По думите на съветските учени огромни машини са прокопали вътрешността на спътника ни, като са оставили непокътната външната скална обвивка. Много от защитниците на тази теория дори показват снимани от НАСА различни НЛО обекти.

Доколко теорията на съветските учени е реална е трудно са се прецени. Факт е, че химическия състав на пясъка под скалите на Луната значително се различава от състава на самите скали. Може би защото идва от съвсем различно място?

Никой все още не е обяснил произхода на кратерите на космическо тяло, което никога не е било достатъчно горещо, за да има вулканична дейност на него. Няма и обяснение за тайнствените лунни земетресения, които очевидно следват определен модел.

Учудването на учените се подсилва и от обстоятелството, че лунната кора е много по-твърда от очакваното. Изследователите от НАСА са открили това, когато едва на няколко сантиметра под повърхността на луната започнали да излизат метални стружки. Дали американската сонда не е надраскала боята на извънземния кораб?

Рейтинг

5 12
4 9
3 3
2 7
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (37)

Изпрати
Потребител#156571
Цялата тази "История"е доста сложна е не може да се обясни с няколко изречения,но по темата има писано много в Интернет!Има и "съвети" Как да се избегне този Капан!Тази Извънземна Фракция има Технологии да създава планети и дори звезди,но не може да наруши Космическия Закон за Свободната Воля!Затова,ако една Душа Не желае да се върне за следваща Инкарнация ,Те не са в Състояние да я накарат насила!Тези Същите дори са организирали Междугалактически Черен пазар на Души,затворени в "специални" "капсули"!Но и на Това идва Краят!Галактическата Федерация на Светлината в лицето на своите Галактически Сили за Сигурност на орбита около Сатурн най-вероятно ще предприемат действия по Ликвидация на тази Фракция,ако не се вразумят като "Анчар"!
2
0
Потребител#156571
Луната е на 6.2 млрд.години!Тя е "довлечена" на това място закачена на астероид!В момента е Главна база на една Отцепническа фракция от 6 извънземни раси,които са я превърнали в Капан за Души!Има грамадни съоръжения вътре в нея,а на повърхността антена висока повече от 10 км.!Създава около Земята полева мрежа за лов на Души на току що починали хора,създавайки им холограмна представа за "светъл тунел""посрещане от близки",вече починали,вменяване на "вина" за "недовършени" дела,"кармични""задължения",след което Душата трябва Непременно да вземе "доброволно" решение Отново да се Инкарнира на Земята!Защо Го правят!Хранят се с Нашите Емоции!!!Неслучайно Учителят Петър Дънов споменава,че Земата е Галактически Затвор за Души!Тази "мрежа" около Земята неотдавна беше открита от Учени,но те не знаят нито Кой я е поставеил ,нито Защо,нито Кога!
4
0
светльо п.
светльо п.
10.08.2015 01:10
Браво,радвам се да видя бусен човек с истинско знание!!!браво!
4
0
Виктор
Виктор
12.11.2014 16:31
Според мен Луната е част от изчезналата планета Фаетон. По пътя си към Слънцето е минала близо до Земята и става неин спътник.Това е станало преди 10 - 12 хил.години и е довело до всемирният потоп, понеже Луната и до днес влияе на приливите и отливите!
5
3
M. G.
M. G.
22.07.2014 08:22
Еееее не направо ми кажете,че ако едно дете кихне става извънземно и отива на Меркурий. :D
2
7
Bogdan
Bogdan
20.03.2015 03:11
Chuval sum I predict za tazi teoriqa , ima I film daje preporuchvam ti da go gledash " tumnata strana na lunata" priqatno gledane!
0
3
ал кабир
ал кабир
11.07.2014 19:44
американците не са ходили на луната, в древността не е имало луна
4
10
Ico
Ico
20.04.2014 23:00
На Луната не може да има земетресениа. Тиа може да се тресе но ще се казват Лунотресениа.
4
4
оптимист
оптимист
17.04.2014 21:57
Може и да е вярно.
2
1
Топчо
Топчо
13.11.2013 15:24
Когато за първи път демонстрирали в Англия първият парен локомотив дамите с бели чадърчета които отишли да видят това ново чудо закуткудякали в един глас-"Няма да тръгне,няма да тръгне", е локомотива тръгнал.Но те не падали по гръб и продължили-"Няма да спре,няма да спре",но за ужас на дамите локомотива спрял.Тогава го видели с очите си и не повярвали ,а ние искаме да повярваме в нещо което още не сме видели.Както казал шопа като видял жирафа-" Е па такова животно нема"
9
1