sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Козирог и другите зодии

Козирог и другите зодии

Зодия Козиро

Козирог и Водолей

Привличат ли се противоположностите? Да, привличат се доста често, но дали могат да се задържат заедно? Понякога може би да, но случаят Козирог-Водолей предполага големи различия.

Определено нестандартните идеи на Водолея ще накарат Козирога да тръпне от вълнение, но само в началото. Козирогът е старомоден до мозъка на костите си и обикновено има нужда от по-стабилен и любящ човек, какъвто в лицето на Водолея трудно ще намери.

Козирог и Козирог

Възможно ли е два козирога да изпитат истинска любов помежду си? Да, те имат всички шансове на света. Единственият проблем е, че и двамата са много заети, заради което могат да правят любов на път за работа или в кратката обедна почивка.

Дори да има много страст и обич между тях, дълбоко в сърцето им кариерата е на първо място.

Проблемът на тази връзка е, че партньорите се интересуват повече от професионалния и социален живот, отколкото от брачния.

Козирог и Стрелец

Тук положението е много трудно. Опитваме се да ви кажем, че се допълвате, но само за да не загубите надежда. Козирогът рискува да бъде постоянно упрекван в песимизъм от абсолютния оптимист, какъвто е Стрелецът.

Зодиак

Не се надявайте, че любимите ви Стрелци знаят, какво означава да пестиш за черни дни. Козирозите по-скоро класифицират държанието и Стрелците, като безотговорно.

С една дума, подходът на Стрелеца е точно обратното на вашата дипломация.

Козирог и Скорпион

Тази комбинация можем да наречем сензационна двойка. Козирогът винаги лежи на солидна основа, а Скорпионът ще допълни всичко със страст и стабилност.

И тук настъпва момента да кажем, че Скорпионът може да похарчи много лесно изкараните с пот на челото спестявания на Козирога. За да го спрете, просто трябва да се омъжите/ожените за него/нея.

Връзката между двата знака е много гъвкава.

Козирог и Везни

И двата знака имат много забързано ежедневие, макар че вярвате или не Везните ще бъдат по ангажирани от вас. Партньорът ви познава много хора, което на вас много ви се нрави, защото искате да имате много връзки и познанства.

Хороскоп за съвместимост

Везните ще ви завладеят с дипломация и чар. И те като вас са кардинален знак и тръпнат за предизвикателства.

Козирог и Дева

Ако съществува великолепна двойка, то тя ще се състои от тези два знака. Девите никога няма да ви питат, защо трябва да работите толкова. Като земни знаци и те са практични колкото вас.

Няма да е лошо да сключите сделка помежду си, за да не забравите за удоволствията.

Козирог и Лъв

Земя и Огън - от астрологична гледна точка заедно сте обречени. Но ако погледнете от близо, ще разберете колко много общо имате.

И двата знака са луди по социалния живот, но Лъвът е по-буен и откровен, докато Козирогът е малко резервиран.

Отсъствието на практическа мисъл в Лъва и неговата упоритост, направо могат да побъркат Козирога.

Козирог и Рак

Този съюз ще ви доведе до съвършенство или до пълно объркване. Което не е толкова необичайно, имайки предвид, че Ракът е воден знак, което предполага за различията между вас.

Въпреки, че Ракът не е готов да направи същите индивидуални усилия, като вас. Ракът управлява дома и семейството, и предлагайки живота, към който се стремите. А вие нямате никаква представа какво да дадете в замяна.

Козирог и Близнаци

Зодиакален каленадр

Тази двойка не може да бъде класическа, Близнаците желаят вълнения повече от вас. Сигурни сме, че са ви привлекли с острия си ум.

Близнаците могат да ви накарат да си загубите ума за секунди, за неща, които взимате на сериозно, докато те просто си играят с тях. Те не са властни, така че няма да сте притеснени, ако закъснявате след работа.

Но пък малко могат да ви изплашат с това, че искат да знаят всички отговори на въпросите свързани с вас.

Ще ги впечатлите, като се възхищавате от способността им да бъдат винаги информирани. От това те никога не се уморяват.

Козирог и Телец

Семейството и домът са много важни и за двата знака, а Телецът знае как да запази семейната хармония.

Сексуално, сте на една вълна. Телецът запазва чара и пленителността си за много дълго време.

Козирог и Овен

Желанието за свобода и приключения, които характеризират Овен, са способни да ви изнервят ужасно.

Докато вие се стремите към стабилност, Овенът няма подобни мечти.

Този знак е егоцентричен, а това Козирогът не може да толерира. Двата знака са подходящи заедно, повече като професионални партньори.

Козирог и Риби

Докато Козирогът решава всичко рационално, рибите се осланят на интуицията си. Което винаги изненадва козирога, защото с това си ирационално мислене, Рибите почти винаги се оказват прави.

Това, което Козирогът никога няма да разбере в Риби, е липсата на материализъм.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 3
3 6
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Боряна
Боряна
03.08.2013 17:33
Козирог съм, мъжът ми /вторият :)/ е скорпион - НЕПОБЕДИМИ сме заедно!!! Първият ми съпруг беше водолей...бяхме истинска трагедия :))) мисля, че изводите в статията са точни.
9
4
bell
bell
12.06.2013 10:35
За съжаление е така - козирог и водолей е нещо много сложно и е трудно да се задържи една такава връзка, но все пак не е и невъзможно стига любовта да е достатъчно силна, тя минава всякакви бариери
5
1
SvTsaneva
SvTsaneva
28.05.2013 17:11
Само не ми "хвалете" мъж-"шаран"... Виж мъж-"скорпион" си е КЛАСИКА :)
7
2
Denny
Denny
13.05.2013 20:03
козирог и риби е по-добре
8
0
darKneSS..inHeR.SoUL
darKneSS..inHeR.SoUL
12.05.2013 14:23
кажете де???
0
3
darKneSS..inHeR.SoUL
darKneSS..inHeR.SoUL
11.05.2013 16:22
козирога и риби по-добре ли е от козирог и лъв
2
3
йо йд
йо йд
03.01.2014 21:06
да, супер са си
10
11