Скандалджии и миротворци в зодиака

Скандалджии в зодиака

Всяка зодия има своите положителни и отрицателни черти. Обикновено се фокусираме върху първото и пренебрегваме второто. Би било интересно обаче да разберем какви лоши черти крие зодиакалният ни знак.

Овен Тоталитарен дух, съчетан с инфантилност. Често показва властната си натура, дори в най-обикновен разговор. Той дори не може да се дефинира като провокатор или усмирител на спорове, защото е над тези неща, тъй като винаги (според него) е прав, и седи малко над другите. Все пак, при наличието на спор, в който им е трудно да защитят собствената си теза, стават сприхави, а някои от тях са способни дори да прибегнат към саморазправа. Арогантността им на моменти е жестока, като не осъзнават колко нараняват околните, които просто не могат да им опонират.

Скандали

Телец Тези изключително мрънкащи същества, са невероятни егоцентрични. Материалисти и вещомани, те често са изключително конфликтни личности. Винаги са на обратното на всеобщото мнение, и то само и само да докажат на отсрещната страна, че те са прави. Консервативността и желанието всичко да става както те кажат, са им вродени.

Близнаци Родени интриганти и лицемери. Не толериращи грандиозните разправии, те действат тихо и подмолно. Когато се проявяват като миротворци, зад това се крият други намерения. Разсеяни са, но умеят да намират информация за всички техни цели. Неблагодарни са към близките си. Застигнат ли ги угризения на съвестта, губят желание за живот.

Хороскоп

Рак Най-сърцатите представители на зодиака имат един недостатък – капризността. Обидчиви са и ако някой ги засегне, са способни да вдигнат невъобразими скандали. Като цяло са склонни към крайности, най-вече в любовта, омразата, самовглъбеността и привързаността.

Лъв Те винаги са определяни като властни и горделиви. Инатливи и суетни са, но в определени ситуации са рефери за това, кой е прав и кой не. Е, все пак Лъвът е Царя. Логично е останалите да се допитват до него.

Дева Критични и досадни, Девите често побъркват околните със своята меланхолия. Те не се карат, а жегват околните с непрестанни, досадни забележки.

Бой

Везни Изключително капризни и неориентирани, те рядко знаят или се интересуват от случващото се около тях. Поради това, гледат само в себе си и не взимат никакво отношение към заобикалящите ги ситуации.

Миротворци

Скорпион Който се закачи със Скорпиона, го чака жестоко отмъщение. Ако ли не, те са много добри миротворци и могат да помогнат на всеки във всяка ситуация.

Стрелец Дървените философи са доста нетърпими на моменти. Инфантилният им оптимизъм им пречи да се скарат с когото и да било, но изнерви ли ги някой, са способни на крайности. Често се правят на миротворци, като резултатът често е отегчаване на участниците в спора от дърдоренето на Стрелеца. Те се помиряват и го оставят сам да изнася нравоучителните си речи.

Козирог Те са изключително себични. Не се влияят от другите, само ги използват за постигането на собствените цели. Когато някой не им се подчини, тихо и кротко го карат да се чувства виновен за проявената глупост.

Водолей Много невъздържани и винаги знаят какво да кажат, но никога то не е на място. Никога не е част от тълпата, различава го екстравагантността. Готов да влезе в конфликт с всеки по-консервативно настроен, противоречащ на идеалите му, колкото и абсурдни да са те всъщност.

Риби Нежната риба е чувствителна до болка. Не са конфликтни, но всяка лоша дума по техен адрес може да ги нарани, а някои дори убие. Неориентирани, те не знаят как да си купят дори хляб. Крайно непрактични, парите в тях изчезват на секундата, стига да преодолеят стреса от срещата с продавача.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 7
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
Анин
Анин
30.01.2016 11:48
Вярно за Скорпион. Но той е много справедлив и винаги реагира на неправдите, неговата реакция е предизвикана.Няма как на лошотията да не се възрази! Излиза, че когато някои си позволяват да правят съзнателно лоши неща и да нараняват друтите, те пък трябва да си траят, иначе излиза, че си отмъщават. Ами да, око за око, зъб за зъб!
2
0
Нена
Нена
27.12.2014 11:51
Близнаците не сме лицемери, напротив винаги си казваме всичко право в очите, колкото и неприятно да е понякога :)
10
0
Polina Andonova
Polina Andonova
29.05.2014 18:39
Всичко за рака е напълно вярно.. :д
3
0
GornoБъmomche99
GornoБъmomche99
24.04.2014 21:42
защо мамка му съм близнаци и съм напълно съгласен със това което пише :D
1
1
Vikito
Vikito
22.07.2015 15:20
takiva sme si bmiznacite no ima e i mnogo hubavi kachestva vse pak nikoi ne e roden perfekten, q gi vij kozirozite sa mn po zle :D
0
0
Рибоче
Рибоче
27.02.2014 20:00
Това трябва да е някакъв черен хумор, нали?! :D Аз съм Риби и мога да си купя хляб без да се налага да оставям бакшиш!!! :D :D :D
9
0
:))
:))
01.02.2014 18:09
Оо .. не, моля ви се!!.. :ДДД
Аз съм зодия риби, и да раними сме ама чак пък толкова.. чувствителни до болка-пълни глупости. Не знам този/тази който е писал/а статията какъв проблем има с рибите , но нищо от това не е вярно с изключение на това за чувствителността и за засягането. Ориентирана съм си ,и знам как да си купувам хляб! Обичам да събирам пари и това ми е като хоби. За седмица събирам по 200 лв от училище и излизане! И УТФ... стрес от среща с продавача!!!! -- :Д:Д:Д:Д:ДД как го измислихте бе хора??.. Добавете ,че никога не забравят какво са казали другите или когато ги наранят и (нз дали е за всички риби,но лично аз съм супер отмъстителна и за най-малкото нещо );дд . Не мислете ,че рибите при най-малката обида и ще се самоубият.Не сме толкова крехки!!
10
0
Vikito
Vikito
22.07.2015 15:22
malkiq mi brat e ribi i sym syglasna che vyobshte ne sa mekushavi ribkite :)
2
0
Нели
Нели
17.12.2013 17:45
не съм съгласна за везни
6
0
оли
оли
28.11.2013 22:51
аз сам зодия дева и не сам сигорна че някога бих се държала грубо а и не сам добра в обяснението на скучни и ваобще всякакви факти или др.
2
0